Sisustus

Lasten piirustusnurkkaus

 Perjantain kunniaksi ajattelin tuoda tänne nyt (jo hiukan vanhoja) kuvia prinsessojen piirustusnurkkauksesta, minkä väkipakolla mahdutin tänne. Meillä oli ennen hiukan suurempi piirustuspöytä, mikä jouduttiin raijaamaan pois kun pikkusisko ”muutti” tähän huoneeseen ja huonejärjestystä piti vaihtaataa useamman kerran. Pöytä ei silloin mahtunut millään kuvioon ja ihan hirveä homma oli muutenkin saada kaikki tänne sopimaan, joten jostain luovuttiin. Nyt sitten päätettiin luopua leikkikeittiöstä, vaikka puuruuat saikin vielä jäädä ikkunalaudalle. Leipomisen rinnalle on kiva kattaa kahvit, eikä tytöt yhtään pahastuneet tätä järjestystä. Josko nyt sitten mentäisiin näin?
Tässä on nyt tällä hetkellä vain yksi tuoli, kun en yhtään tajunnut ostaa toista tuolia. Jotenkin se ei tullut mieleen, kun kotona oli jo yksi valmiina, niin keskityin tuohon pöytään… onneksi näitä pikkujakkaroita meiltä löytyy, keltainen onkin ollut kovassa käytössä.

Olin alunperin ajatellut tähän pientä pulpettia, siis pöydäksi. Sopivaa ei ole tullut vastaan ja kaikki käytetyt ovat olleet niin suuria, ettei meille millään tähän mahtuisi. Ikean edullinen versio oli kyllä omissa näpeissä niin kömpelö, että se jäi vain haaveeksi. Siispä ostettiin valkoinen pöytä ja siihen päälle saakin nätisti tyttöjen pieniä tavaroita. Kynäpurkki on vanha, se on löytö eräästä jo lopettaneesta pienestä putiikista Lappeenrannasta.
Numeropalikat on messulöytö lapsimessuilta ja näillä on kiva opetella laskemaan. Numerot näkyvät nyt hiukan huonosti, mutta näissä on 1-3 numerot. Tämä on erityisesti pikkusiskon mieleen, joka on vielä 2-vuotias. 
Tällainen puuhailunurkkaus siis meillä. Tuohon tulee vielä syksyllä/talvella joku pieni pöytävalo, täällä on aivan ihania juttuja, mitä tekisi mieli hankkia.
Ja mitä parvekkeen laittoon tulee, niin on tällä hetkellä työt seis. Oma siitepölyallergia on äitynyt niin pahaksi, että sisätilat kutsuvat vielä toistaiseksi. Toivonmukaan uudet lääkkeet alkavat pian purra ja täälläkin päästäisiin nauttimaan ulkoilmasta enemmin. Ja hei, eteisen juttu on jäänyt kokonaan unholaan, koitanpa pian päästä senkin ”kimppuun”.

Saatat myös pitää...

16 kommentti

 1. Ihanat tilat touhuta ja piirrellä! Todellakin 🙂
  Ihanaa viikonloppua teillekin!

  1. Kiitos Micu, todellakin on aika touhuisaa ollut. 🙂
   Mukavaa sunnuntaipäivää sinulle!

 2. Aivan ihanan näköistä ja niin suloinen piirrustusnurkka ja muutenkin ihanan hempeä huone!

  1. Kiitos Marianne! Hempeyttä ei kyllä puutu. 🙂

 3. Onpa kaunis tyttöjen huone!

  1. Kiitos paljon!

 4. Onpa kaunis pienen tytön huone! =) Ihanasti sisustettu.

  1. Kiva kuulla, että pidät. 🙂

 5. On niin kaunista 🙂
  Ja niin söpö laukku!! <3

  1. Kiitos kovasti, laukku on kyllä tosi söpö. Harmittaa älyttömästi, etten ostanut pikkusiskollekin – nyt näitä ei löydy enää mistään.

 6. Ihana nurkkaus! Meillekin pitäisi varmaan joku pikkuinen pöytä hankkia pienten piirtelyjä varten 🙂

  1. Kiitos Nanneli. <3 Piirustuspöytä on kyllä kätevä, jos taiteilu tai leikit sen äärellä kiinnostavat. 🙂

 7. Kaunista! Kyllä tuossa on kiva piirtää ja touhuta 🙂

  1. Kiitos Marru! 🙂

 8. Ihania kuvia, kaunis väritys huoneessa. Tuo laukku on niin suloinen, että menis ihan omallakin olkapäällä 😉

  Ihanata viikonloppua <3

  1. Kiitos Jansku! Hih, laukku on kyllä niin äidinkin mieleen. 😉

   Ihanaa viikkistä sinullekin! <3

Kommentointi ei ole käytössä.