Sisustus

Lastenhuone uudessa kodissa

”Täällä tuoksuu uudelta. Tämä näyttää meidän kodilta. Tänne on kiva muuttaa.” Muutamia lauseita lasten suusta. Hengissä siis ollaan! Oli tarkoitus päivitellä blogia jo aikaisemmin, mutta siihen tulikin odotettua pidempi viivästys. Monen asian summa ryöpsähti päälle tällä viikolla. Ensinnäkin, muutto venähti usealle päivälle ja oli paljon rankempi, mitä odotin. Nyt ollaan kuitenkin uudessa kodissa ja elo alkaa taas soljua. 

Muuttoa helpotti aika paljon se, että myin pois kalusteita, mitkä olivat menossa vaihtoon. Vielä jäi tv-taso myymättä ja siitä voi laittaa minulle s-postia, jos on kiinnostunut! Hinnasta voidaan neuvotella. Kuvia löytyy blogista ja lisätietoa voi myös pyytää s-postiin. 
Tytöille appiukko oli tehnyt uudet pohjat sänkyihin eli pidennykset. Murun sänkyhän on alunperin pinnis, mitä on nyt jatkettu. Tässä on nukkunut myös mieheni eli ikää sillä on..Itse ollaan maalattu ja nuppeja pitäisi hankkia lisää reikiin.
Leluja ja pelejä on maltillisesti, eihän tänne paljoa mahdu. Laitoin kuitenkin muutamia mieluisia juttuja näkyville, vielä olisi tarkoitus jotain laittaa tyttöjen mieliksi.
Vaatekaappi on ihan onneton, ja toisaalta harmi että helteet palaavat sillä mekkoja saa tuohon vain kourallisen. Toisella puolella kaappia on vielä hyllyt, joihin mahtuu vielä käyttövaatetta yms. Onneksi tämä on vain väliaikaisratkaisu ennen muuttoa uuteen kotiin.

Tuttuja juttuja vanhasta kodista. Muuta valaistusta ei täällä nyt olekaan ei taida tarvita. Koti on supervaloisa, sillä asustamme nyt paljon korkeammalla kuin vanhassa. Ikkunoitakin on tuplasti enemmän.

Tässä vielä parempi kuva tiikkilipastosta, mikä on uusin aarteeni. Tällaista ehdinkin etsiskellä jo pari vuotta ja monta yksilöä jäi saamatta. Onneksi satuin paikalle sopivaan aikaan ja sain tämän itselleni edullisesti! Toiselta puolelta on irronnut vedin, mutta se on tallessa ja mies etsiskelee siihen parhaillaan osia, että sen saa kiinnitettyä. Varmaan liimamalla ainakin, mutta elättelen toivoa että Porvoosta tai jostain muusta vanhoja nuppeja ja osia myyvästä liikkeestä voisi löytyä kiinnittimet. Neuvoakin saa, jos tietää.
Täällä jatkunee nyt järjestelyt ja valmistelut, sillä Murusen 4-vuosissyntymäpäiviä vietetään lauantaina. Tiedän, nopeasti tulevat, mutta heinäkuu on niin täynnä menoa ja touhua, että parempi pitää nyt…ja virallinen päivähän oli jo juhannuksena.
Aurinkoista ja lämmintä päivää, sitähän on odotettu!

Saatat myös pitää...

9 kommentti

 1. Moikka 🙂

  En tiedä onko tämä nettisivusta tuttu, mutta täällä on paljon vanhoja vetimiä jne. http://www.lundagard.fi/Lundagard_.html

  Kivalta näyttää uusi koti 🙂

  1. Hei Ella Kristiina ja kiitos vinkistä! Enpä ole tuolla käynyt, mutta käynpä kurkkaamassa josko tuolta löytyisi sopivia. 🙂

   Kiitos ja kiva kuulla, että näyttää kivalta.

 2. Kauan te meinasitte tässä kodissa asua? 🙂

  1. Luultavasti vähän aikaa eli muutamia kuukausia. Syksyllä jos pääsisi uuteen kotiin, niin olisi hyvä. Toivottavasti minulla olisi pian kerrottavaa. 🙂

  2. Syksyllä se muuto meneekin sit jo rutiinilla. 😉

  3. Hih, no toivotaan. Kyllä tämä oli aikamoista, ehkä pahin muuttoni koskaan. 😉

 3. Oi oi, odotan innolla mihin olette muuttamassa 🙂 Tämän näyttää kivalta!

  1. Toivottavasti on pian uutisia. Ei ole ollut kovin helppoa käydä kaikissa mahdollisissa näytöissä. Lapset kyselevät, että mitä tämä oikein on? 😀

   Kiitos, tykkään itsekin tästä paljon. Eiköhän tässä tule viihdyttyä tovi jos toinenkin. 🙂

 4. Paljon onnea ja iloa uuteen kotiinne!!!

Kommentointi ei ole käytössä.