Sisustus

Lastenhuone

Aurinkoista torstaita, täällä sitä ollaan flunssassa edelleen. Ajattelin nyt kuitenkin kirjoitella aiheesta, josta on ollut juttu tuloillaan jo parisen kuukautta. Lastenhuone on suosittu ja toivottu aihe, josta olen pitänyt taukoa kesän. Taitaa johtua siitä, että meillä tosiaan asustaa pari neitokaista, joilla alkaa olla jo isojen tyttöjen elkeet, nimittäin vaatekriiseistä ei tahdo päästä eroon ja se näkyy yleisilmeessä. Tottakai huonetta järjestellään joka päivä ja myös imuroin siellä, mutta silti isossa huoneessa tuppaa syntymään sotkua ihan itsestään. Mielenkiintoinen myytti, mutta tytöt vakuuttavat sen olevan totta. Tytön koulupöytä on yhtä askartelijan sekamelskaa ja se ei tahdo pysyä millään siistinä. Tytöt ovat mahdotottoman tehokkaita ja itseohjautuvia, nimittäin löysin useamman melkein valmiin koiralehden. Intoa löytyy ja ihanaahan tuo on, sain tänään ihan oikeaa taidettakin kuusivuotiaalta, joka epäili pääsisikö hänen taiteensa ihan oikeaan taidenäyttelyyn? Hmm, voi hyvinkin olla.

Yleisnäkymää ovelta. Muutosta on tapahtunut ihan vähän vain edelliseen verrattuna. Vanhat tauluhyllyt saatiin viimein 7 kuukauden asumisen jälkeen seinälle ja pikkusiskolle ostettiin Cobellosta House Doctorin raidallisia säilytyskoreja. Nämä ovat aivan täydelliset, sillä menevät juuri sängyn alle ja yhteen mahtuu ponit, toiseen pehmot ja kolmanteen nukketarvikkeet.
Tytöllä on very stricly order tässä yöpöytänsä päällä. En saanut koskea tähän ja siirrellä tavaroita, vaan tässä on hänen tärkeät juttunsa. Selvä, eihän siinä sitten mitään. Kauniita esineitä, kuten lahjaksi saatu muistio ja isosiskon tekemät käsikorut. Sweet!
Huomatkaa pinkki jatkojohto tuolla seinän vierustalla. Neidillä tarkka järjestys kirjoilla. Meillä luetaankin paljon ja tyttö lukee itsekin hyvin sujuvasti vaikeatkin sanat. Kirjasto on meidän yksi lempipaikka ja sinne yritetään suunnata huomenna koulun jälkeen.

Pituusmitta on yksi Tukholman tuliainen. Aivan ihana ja värikäs mitta, joka sopii minusta erinomaisesti meille. Lastenhuoneessa saa väriä näkyäkin ja nämä hauskat kuviot eivät ole kuitenkaan liian lapsellisia pienten tilaan.

Keittiö on entisensä, tytöt ovat itse järjestelleet kaikki haluamallaan tavalla. Siellä on jääpalat ruotsinlaivalta ja kaikki herkut, mitä on vanhasta Porvoosta löydetty. Tuo blenderi on muuten myös tavaratalo NK:sta vuodentakaiselta reissulta.

Päiviltä ostettu tiipii on edelleen samalla paikalla ja voi, miten tytöt rakastavat tätä! Nukkuivat siellä pitkän pätkän vuorotellen ja nyt leikkivät päivittäin. Viritin tähän happylightsitkin, tosin näihin ei saa valoa. Pistorasia puuttuu tältä seinustalta, mutta koristeena ovat kivat ja sopivat väriltä tähän hyvin!

Tässä vielä lopuksi muutama kuva isosiskon nurkkauksesta, mistä puuttuu valoa sekä hylly. Tyttö tykkää mustavalkoisesta ja rauhallisesta ilmeestä. Hän on ominut meidän tähtilakanat itselleen ja sänkykin on päivittynyt suurempaan tänä vuonna. Tyttöjen huone näyttää siis parhaillaan tältä ja jotain pieniä muutoksia on vielä tulossa. Mattoa olen miettinyt tosi pitkään ja se olisi hyvä saada syksyn aikana tuonne, sillä lattia on kylmä talvella. Haaveilu jatkukoon!
Aurinkoista iltaa!

Saatat myös pitää...

11 kommentti

 1. Kaunis prinsessojen valtakunta! Tosi kiva idea tuo raita seinässä, luo mukavasti mittasuhteita.

  Mukavaa loppuviikkoa! 🙂

  1. Kiitos Jenni. Raita oli hautonut jo vuosia mielessä ja tuohon pitkään seinään se sopii mielestäni hyvin. Vielä kun saisi loputkin jutut seinille.. 😉

   Kivaa viikon jatkoa sinnekin!

 2. On kaunista. <3

  1. Kiitos Minttu <3

 3. Näyttää ihanalta <3

  1. Kiitos Namamassu <3

 4. Kaunista on! Nuo pallovalot salkussa näyttää huippukivalta 🙂

  1. Kiitos Mari! Nuo valot on kivat, kun just menevät värit yksiin. 🙂

 5. Voi että mikä huone! Aivan ihana rinsessan huone <3

  1. Kiitos S <3 Joskus mietin, että onkohan turhankin suuri huone, mutta kyllähän sitä tilaa lapset tarvitsevat.

 6. Ihana huone! <3

Kommentointi ei ole käytössä.