Sisustus

Lastenhuoneen pikkukaappi & vauvamuistoja

Valkoinen kaappi on ollut lastenhuoneessa jo jonkin aikaa, olisiko viime syksystä saakka? Se on oikein kätevä ja kaunis, mutta toisinaan olen miettinyt, että tuohon paikalle olisi kiva tehdä myös leikkinurkkaus. Kaappi on kuitenkin niin hyvä säilytyspaikka leluille, etten ole raaskinut luopua siitä. Sen sijaan tekisi mieli maalata se jollain pastellisävyllä.
Prinsessojen huoneessa on aina ihana vaaleanpunainen tunnelma ja se saa hyvälle mielelle. Tuohon kaapin viereen saatiin paikka myös pituusmitalle, mikä on odottanut paikkaansa jo usean vuoden. 
Täällä on järjestys vaihtunut useaan otteeseen, kun lasten tarpeet on muuttuneet. Siitä syystä ei ole tullut porailtua paikkaa (ja sopivaa kohtaa on vaikea löytää), kun mitoitus on tarkkaa ja eteen täytyisi mahtua vielä seisomaankin.
Kaapin päällä olevan valaisin on ostettu Murun vauvanurkkaukseen ja jotenkin en osaa sitä enää kuvitella kuin lastenhuoneeseen. Myös muutama muisto vauva-ajasta (molempien tyttöjen) on tuossa päällä, kun joskus on kiva katsella somia tavaroita. Vauva- ja taaperokirjat löytyvät myös tuosta avohyllystä ja niitä luetaan tiuhaan tahtiin.

Tuo pieni kissa on tosi soma ja sopii aika kivasti myös huoneen värimaailmaan.
Mieleinen perhoskoru pysyy tallessa valokuvan pielessä.
Ensitossut ♥

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Ihanan romanttista! Tykkään <3

    1. Niin on. Tämä on ainoa huone, missä hiukan hempeillään tai no, reilulla kädellä. 😀

Kommentointi ei ole käytössä.