Kaupallinen Lastenvaatteet Lifestyle

Lastenvaatteita syksyyn

Kaupallinen postaus Elloksen kanssa

Kaupalliset linkit merkitty alleviivatulla tekstillä

Koulujen alkaminen on joka syksy jännittävää aikaa ja jotta arki lähtisi sujuvasti käyntiin, on hyvä tarkistaa missä kunnossa lastenvaatteet ovat. Omat pikkutaiturini ovat jo melkein ammattilaisia, sillä oma tyyli on pikkuhiljaa muotoutunut molemmille. Tytöillä on selkeästi eri sävelet, mitä vaatteisiin ja asusteisiin tulee. Toinen puhuu perusvaatteista, toinen kouluvaatteista. Tyttöjen värimaailma on myös erilainen, joten yritän ostaa jonkinverran neutraaleita vaatteita, jotka sopivat molemmille. Olisi aivan järjetöntä ostaa kaikkea aina kaksin kappalein, sillä toiselta jää kuitenkin pieneksi hyväkuntoisia vaatteita. Joskus kyllä ostankin tuplat eli molemmille omat, jos löydän jotain oikein tarpeellista. Kirpparilta saa kuitenkin vähän kompensaatiota.

Vaateostoksilla käyn yleensä yksin. Otan tytöt kuitenkin välillä vaateostoksille mukaan ja silloin saa vaikuttaa jossain määrin siihen, mitä ostetaan. Periaatteessa en halua ostaa sellaista, mikä jää kaappiin roikkumaan. Eli omat mieltymykset täytyy jossain määrin sysätä syrjään, vaikka suurimman osan itse valitsenkin. Näin voi käydä, jos ostaa vääränmalliset housut tai vaatteen mitoitus poikkeaa paljon normista.

Koululaisen vaatekaappi sisältää helppoja vaatteita, joita lapsi osaa itse yhdistellä. Toisinaan tytöt saattavat pyytää minua valitsemaan asua, vaikka kannustan itse valikoimaan sopivaa päällepantavaa. Suosin lastenvaatehankinnoissa yksinkertaisuutta eli vähemmän muotivaatteita, kuten printtejä, kuoseja, tekstejä ja hankalia leikkauksia. Haluaisin ostaa kestävää kehitystä tukevia tuotteita, joista on usein vähän tietoa esillä.

Lastenvaatteet: Ellos kids

Snowbird – fleecetakki on neutraali ja lämmin takki viileneviin alkusyksyn päiviin, kun takkia ei vielä tarvita. Myöhemmin syksyllä se toimii kuoritakin alla ja pehmoinen materiaali tuntuu miellyttävältä.

Mustat peruslegginssit on tehty ekologisesta puuvillasta, joka on viljelty ilman kemiallisia torjunta-aineita ja keinotekoisia lannoitteita. Tämä on yksi helpoin ”perusvaate”, mikä pelastaa päivän. Sopii kaiken kanssa, voi käyttää myös hameen kanssa kun sää viilenee. Käytössä toimiva ympäri vuoden.

Abbey takki on kevyesti topattu ja hempeän sävyisenä sopisi täydellisesti nuoremmalle tyttärelle. Tässä vaiheessa on hyvä varautua jo kylmempiin keleihin, sillä hellekesän jälkeen lämpötilan putoaminen tuntuu selvästi iholla. Ei riittänyt collegetakki, kun lämmintä oli +21 astetta illalla.

Sofie – legginssit poikkeavat hieman kulutustottumuksistani, mutta hyvällä tavalla. Kaiken ei aina tarvitse olla niin peruslinjaista, hieman moderni käy myös. Tykkään enemmän paksuraitaisista vaatteista, ellei pohja ole valkoinen ja siinä ohuet mustat raidat. Nämä pystyraidat ovat itseasiassa aika kivat. Tuote on valmistettu ekologisesta puuvillasta, jonka valmistukseen ei ole käytetty kemiallisia torjunta-aineita, keinotekoisia lannoitteita tai geenimuuntelua.

Valkoinen Alya – mekko on minun ykkösuosikki! Se on niin suloinen ja vaikka edustaakin kesätyyliä, voitanee käyttää myös pitkälle syksyyn legginssien ja neuletakin kanssa. Mekko on 100% puuvillaa, mikä on viljelty Better Cotton Iniative (BCI) – aloitteen mukaisesti. Erityisesti lastenvaatteissa on tärkeä suosia ekologisempia vaihtoehtoja, sillä vaatteet jäävät nopeasti pieneksi ja vastuullisuuden merkitys korostuu entisestään. Materiaali myös tuntuu paremmalta ja on todennäköisesti laadukkaampaa (omien kokemusten mukaan). Lisätietoa Elloksen sivuilta.

Basic farkut, kukapa voisi vastustaa? Farkut ovat sellainen ikuisuuskysymys, sillä tytöillä on tietyt värit niiden suhteen. Nämä perusfarkut kuuluvat must have – kategoriaan. Istuvuus ja oikea koko ovat kaiken perusta, sillä näissäkin voi tehdä huteja. Tätä farkkumallia saa tässä tummemmassa sekä vaaleammassa sävyssä, joten molemmille tytöille löytyy ”oikeat” värit.

Bow ballerinat ovat tyylikkään tytön valinta. Sopivat juhliin, mutta myös kaupungille, teatteriin tai muuhun menoon perheen kanssa. Tunnustan, ballerinat ovat minun heikko kohtani ja täytyy olla tarkkana, ettei kaappiin jää käyttämättömiä kenkiä. Tällä hetkellä mennään periaatteella max. kahdet juhlakengät/lapsi, mieluiten yhdet.

Bloggaaja saa korvausta linkkeihin liittyvästä ostamisesta Ellokselta.

Saatat myös pitää...