Sisustus

Lazy weekend

Viikonloppu huipentuu sunnuntain laiskotteluun. Koko viikko on ollut kiireinen ja työntäyteinen, ei tekemistä puutu. Esikoululaisen kanssa harjoiteltiin lukemista ja hän on nyt erittäin innokas oppimaan kaikenlaista kirjaimiin ja taiteiluun liittyen. Hankin lapsille taulupohjia ja maaleja ja tytöt tahtoisivat kovasti piirustustaulun huoneeseen. Täytyisi varmaan kohta kasailla postausta lastenhuoneesta, vaikka se on vielä ihan keskeneräinen. Laatikkorumpa on keskittynyt lastenhuoneeseen, sillä se on ylivoimaisesti säilytystilaltaan juuri nyt paras paikka. Meillä on viileä varastohuone, mutta sinne en tahdo viedä säilytykseen vaatteita tms. tavaraa ennen kuin välipohjan remontti on valmis. Vaatteille olisi tarkoitus tehdä riittävän suuri säilytyssysteemi makuuhuoneisiin ja myydä tai lahjoittaa tarpeettomat/liian pienet vaatteet aina samantien eteenpäin. En missään nimessä halua enää varastoida mitään tavaraa, sillä on ollut aika pitkät kolme (kohta neljä) vuotta päästä ylimääräisestä eroon.
Tänään otan kuitenkin rennosti, sillä ensi viikosta on taas tulossa työntäyteinen.
Rentoa sunnuntaita ja muistakaa varata myös itsellenne hetki tai pidempikin tovi akkujen latautumiseen!

Saatat myös pitää...

10 kommentti

 1. Aivan ihania kuvia 🙂 ja kerrassaan upea blogi ♡
  Kaunis koti teillä ♡
  Rentouttavaa sunnuntaita!

  1. Kiitos Helmis ja tervetuloa blogiini! <3
   Oikein rentoa sunnuntain jatkoa myös sinne!

 2. Hei! Vasta löysin blogisi ja tuossa eräänä iltana lueskelin melko pitkälle postauksiasi läpi 🙂 kaunis blogi, kaunis koti, kauniit kuvat <3 rauhallista leppoisaa sunnuntaita sinnekin 🙂

  T. Uusi lukija 🙂

  1. Hei Tiina Eliisa ja lämpimästi tervetuloa blogiini. Mukava kuulla, että olet löytänyt mielenkiintoista luettavaa/katsottavaa. Tervetuloa!
   Hyvää sunnuntain jatkoa myös sinne!

 3. Aih ihana valo ja suloinen rauha kuvissasi ♡ Tästähän kehkeytyy kaunis koti!!

  1. Kiitos Eija <3 Tänä viikonloppuna onkin ollut aivan erityinen valo ja kirkkaampi sää.
   Ihanasti sanottu, toivottavasti remontti valmistuu pian. 🙂

 4. Onpas ihanat nuo kuvat!
  Mukavaa sunnuntaita! <3

  1. Kiitos Marita L <3
   Samoin sinulle!

 5. Kyllä silmä lepää näitä kuvia katsellessa. <3
  Käyn monta kertaa päivässä aina katsomassa onko tullut uutta postausta.

  Onko sulla ostoslistaa kevääksi?

  1. Kiitos Rouva V <3 Kauniisti kirjoitettu. Yritän kirjoittaa nyt useammin, kun arki asettuu uomiinsa. Olisi niin monta aihetta, kuvasarjaa ja vaikka mitä, kun vain ehtisi kaiken saada postattua.. 🙂

   Jonkinlainen ostoslistan hahmotelma on mielessä. Voisinkin postailla siitä vielä tuonnempana, kun lastenhuoneen vaatejärjestelmän suunnitelmat etenevät.

Kommentointi ei ole käytössä.