Sisustus

Learning is so much fun!

Aurinkoinen kotipäivä on mennyt mukavasti tehtävien parissa. 4-vuotias tytär on niin innostunut kaikesta uudesta ja oppimisesta, että päätin tänään ottaa kirjat ja tehtävät esille.
Meillä kirjainten ja asioiden oppiminen on tällä hetkellä vain hauskaa ja tyttären tahtoessa toteuttavaa puuhaa. Olen kannustanut tehtäviin erilaisten askartelu- ja tehtäväkirjojen avulla. Raikkaat värit innostavat lasta!
Kulta pieni on Murun vauvakirja, minulla on samaan sarjaan Murusta vielä Minun odotus -kirja, mitä täyttelin odotus- ja vauva-aikana. Ihania muistoja, hetkiä, kuvia ja sanoja tallennettu kauniisin kirjoihin.
Mother & toddler journal on toisenlainen, hauska kirja äidille ja lapselle, joka opettelee kynän käyttöä ja sisältää hetkiä perheen elämästä. Tätä kirjaa ollaan toisinaan täytetty tytön kanssa ja hirmusesti hän on nyt innostunut siitä enemmin.

Esteetikkona pidän paljon kirjan kuvituksesta ja sivuista. Jokaisessa välikössä on tasku, mihin voi sujauttaa kuvia ja muistoja pienokaisen ensitaipaleesta maailmassa. Näitä muistoja on niin mukava lukea myöhemmin.

Juhla -kohtaan laitoin talteen Murun 1-vuotissyntymäpäiviltä askartelemani Menut ja muita juttuja.

A osaa jo kaikenlaista. Kirjoitan aina alapuolelle hiukan kuvausta A:n toiveiden mukaan. Oman nimen kirjoittaminen luonnistuu neidiltä jo hyvin!

Kauniita kuvia ja hiukan ideoitakin kirjan sivut pullollaan.

Neiti sai kummiltaan lahjaksi korutarvikkeita, ja koruja ollaan tehty jo monet kerrat yhdessä. 
Kiitos kovasti rakkaalle E:lle! ♥

Tänään harjoiteltiin pistepiirustusta. Muistatteko lapsuudestanne?
Itse tykkäsin kovasti! Sain huomata tänään, että A osasi hienosti tehdä kaikki työt, vaikka epäilikin aluksi. Tyttö osasi jo numerot neljääntoista, tunnisti ja osasi laskea. Ja piirustus syntyi kädenkäänteessä! Arvaatte, että äiti oli pakahtua ylpeydestä.

Yhdelle sivulle tehtiin yhdessä prinsessateos. Tytöllä on niin hyvä mielikuvitus, että tulee ihan oma lapsuus mieleen. Miten lapsena onkaan niin hyvä olla! Ja kuinka onnekas saan olla, kun minulla on kaksi ihanaa lasta. ♥
Järjesteltiin vielä A:n kanssa tyttöjen huonetta ja vaatekaappia. Katsoin viime kesän vaatetta lävitse ja arvatkaas, Murulle on ihan hirmunen kasa isosiskon ihania vaatteita odottamassa! Hänelle ei siis tarvitse ostaa, kuin synttärimekko ja muutamia housuja. A:lle sen sijaan täytyy ostaa kesävaatteet, kun koko on kasvanut 1-2 suurempaan. Kertokaas vinkkejä, mistä löytyy prinsessan unelmia hempeissä sävyissä? Mitkä on teidän tämän kevään/kesän suosikit?
Itse tahtoisin löytää vaaleita pastellisävyjä, moni tuttu lukija varmaann tunnistaa tyylin. 😉
Ensi kerralla kurkataan vielä tyttöjen huoneeseen, vaikkei siellä muutosta ole tapahtunut.
Kuvailtiin tänään, kun oli niin aurinkoinen ja kaunis päivä, A tahtoi tällaisen kuvan. (yllä)
Kaunista ja aurinkoista päivää rakkaat lukijat! ♥
Mia

Saatat myös pitää...

8 kommentti

 1. Aivan ihania kuvia ja suloinen A! <3 Tosi kivalta näyttää tuo prinsessakatos! Ja niin söpö kynäpurkki. 🙂

  Meiltä löytyy sama Mother & Toddler Journal, mutta vielä en ole täytellyt sitä I:n kanssa, ehkä pitäisi pian aloittaa. 🙂

  Vaatehankintoihin suosittelen Nextiä, tilaaminen sujui helposti ja paketti tuli nopeasti, vaatteet ovat tosi suloisia ja järkevän hintaisia. Itse odottelen myös Pompin kevättä ja kesää, ihanalta näyttää sekin (siltä osin, mitä on kuvia julkaistu). 🙂

  1. Kiitos Jenni <3

   Täytyypä kurkata Nextiä, pari kertaa oon ollut tilaamassa mutta on sitten jäänyt. Hinta-laatusuhde on kuuleman mukaan hyvä, täytyy katsoa löytyisikö sieltä suosikkeja. Pompin kevättä ja kesää odotan tosi kovin, myös Zaran kesä on mielessä. No, ehkä tämä tästä… 😉

  2. Kiitos Jenni <3

   Täytyypä kurkata Nextiä, pari kertaa oon ollut tilaamassa mutta on sitten jäänyt. Hinta-laatusuhde on kuuleman mukaan hyvä, täytyy katsoa löytyisikö sieltä suosikkeja. Pompin kevättä ja kesää odotan tosi kovin, myös Zaran kesä on mielessä. No, ehkä tämä tästä… 😉

 2. Ihana postaus kerrassaan! 🙂 Ihana pieni prinsessa ♥

  Nuo kirjat oli oikein hauskan oloisia, oli pakko heti vähän googlettaa lisää, ihanat muistot kultaisiin kansiin 🙂

  Oikein mukavaa torstaita! 🙂

  1. Kiitos Seija <3

   Mukavaa iltaa myös sinne!

 3. Voi ihana rinsessa :))
  Ihana kun teiltäkin löytää smanlaiset helmet kuin meiltäkin 🙂
  Itse en ole vielä ehtinyt perehtymään tulevan kevään mallistoon, mutta varmasti on kaikkea ihanaa tiedossa. Pastellit ovat kyllä kauniit ja niin sopivat keväälle.
  Hauskaa torstai-iltaa 🙂

  1. Kiitos Aino-Kaisa <3
   Nuo helmet on aika herkullisen värisiä. 🙂

   Mukavaa iltaa myös sinne!

 4. Onpa tyttösi ihana prinsessa..helmet kaulassa ja suloisena tekee tehtäviä 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.