Sisustus

LEMPPARIT

Kaunis, aurinkoinen ja lämmin sää on tänään hellinyt meitä vapaapäiväläisiä.  Sää on sellainen, että tekisi mieli jo alkaa pikkuhiljaa laittamaan pihaa kesäkuntoon. Maltetaan nyt kuitenkin vielä hetki, sillä meillä on päätökset tekemättä. Tarkoituksena olisi kuitenkin laittaa kaikki kuntoon: aita, nurmi, kivetykset, pihan tasoitus, sadevesijutut ynnä muut sellaiset. Että kyllä tässä pääsee pian huhkimaan ihan tosissaan!
Ajattelin postailla nyt näistä lemppareistani, eli ballerinoista ja kauniista huivista. Kuten alimmasta kuvasta huomaa nahka on saanut iskua ja patinaa pinsaansa. Kuka osaisi neuvoa, miten tällaista hoitaa? Yleensä putsaan kengät nihkeällä kankaalla ja käytän suojavoidetta. Tämä musta kohta on kuitenkin vähän jämäkämpää tekoa. Ettei vaan olisi parhaat päivänsä nähneet? Minulta löytyy myös mustat samanlaiset ballerinat, jotka ovat tosi siistit myös värinsä puolesta.
Olen aivan hullaantunut huiveihin ja huomaan nyt etsiväni ensimmäiseksi liikkeen huivit, kun astelen kaupoissa. Ihan hullulta tuntuu, mutta näin siinä on käynyt. Hakusessa olisi nyt vaalea hiekan tai kerman sävyinen huivi. Sellaisia ei kuitenkaan ole ollut näköpiirissä, sillä värit ovat näin kesän kynnyksellä esillä. Jotain väriäkin meille on kyllä tulossa, lähinnä tekstiilipuolelle. Naputtelin tänään erään tilauksen ja innokkaana odotellaan pakettia, mikä pitäisi saapua ensi viikolla. 
ILOA PERJANTAIHIN!

Saatat myös pitää...

4 kommentti

  1. Tuo konjakin ruskea väri on niin kaunis :). Oikein muksaa vappua!

    1. Niin on! <3

  2. Täältä löytyy samat baltsut ja ovat kyllä ihanat! Kaunis tuo huivikin. <3
    Mukavaa vappua!

    1. Kiitos! <3 Ihanaa kun kesä tulee, pääsee käyttämään näitä pian.

Kommentointi ei ole käytössä.