Sisustus

Lisää kevättä ♥

Nyt on tosiaan kevättä rinnassa, sillä ilmassa huokuu kevään tuoksu. Täälläpäin on putsattu ja pesty kadut tällä viikolla ja lunta ei ole ollut lähimainkaan pitkään aikaan. Kotona narsissit avasivat keltaiset kukkansa eilen ja voisi vaikka paljastaa, että tuli ihan pääsiäisfiilis. Pääsiäinenhän tarkoittaa kevättä ja lähestyvää kesää, joten on nyt mieli tosi iloinen. Opinnäytetyöni lähti muuten hyvin käyntiin ja kävin tänään kirjastossa etsimässä lisämateriaalia. Suunnitelmien teko on hyvässä vaiheessa ja peruspohja tuntuu hyvältä. Nyt vaan täytyy tehdä hurjasti töitä jos mielii valmistua kesällä. Ohjaajien mielestä se on ihan mahdollista, mutta vaatii kovaa työtä. Katsotaan nyt kevään aikana, miten tässä käy.
Sisustusrintamalla hieman uutta ja harkittua. Ostettiin nimittäin uusi matto olohuoneeseen. Näin tämän pari viikkoa sitten ja olin heti myyty. Kuvio on ihana ja toinen matto pääsi juuri sinne, mihin se mielestäni kuului.

Mustavalkoinen vaihtoehto oli myös erittäin paljon mielessä, mutta mies ei oikein lämmennyt sille (ilmeisesti liian epäselvä kuvio?). Tämän kanssa olisi nyt hakusessa simppelit ja vaaleat sohvatyynyt, valkoiset ja vähän mustaa/harmaata.

Se olisi nyt iltapäiväkahvin aika (ja koulupäivän loppu) ja sitten lapset hakemaan hoidosta. Näinä aurinkoisina päivinä ollaan yleensä menty leikkipuistoon nauttimaan raikkaasta ja lämpöisestä ilmasta. 
Kaunista ja aurinkoista iltapäivää sinullekin!

Saatat myös pitää...

10 kommentti

 1. Anonyymi says:

  Kiva matto:) saako kysyä mistä löysit?

  1. Kiitos! Toki saa, matto on Kodin Ykkösestä, merkki Anno: Villamatto Latu.

 2. Tosi kaunis tuo matto. En olekaan huomannut vielä Annolla tuota mattoa, taitaa olla uutukainen?

  1. Luulen, että on aika uusi malli. Matossa on kaunis kuvio ja kokonaisuus on kiva.

 3. Ihana ihana kevät tunnelma sun olohuoneessa ja ihanat kevät kukat. Ihana matto sopii teille hyvin! Mukavaa viikonloppua sinne 🙂

  1. Kiitos kiitos villa carolina. 🙂
   Mukavaa viikonloppua sinullekin!

 4. Ihania kuvia; narsisseista tuli aivan pääsiäisfiilis ja olohuonekuvasta ihastunut huokaus-kaunis matto ja valoisa kokonaisuus <3
  Voimia aherrukseen opintojen kanssa!!

 5. Ihanan keväistä teillä. Täällä olisi myös tarvetta uudelle matolle. Pikkuhiljaa menee hermot noihin karvamattoihin kun niihin tarttuu todella kivasti kaikki hiukset ja eläinten karvat. En vaan osaa päättää mikä mahdollisesti olisi hyvä just meille.

 6. Anonyymi says:

  Ihana koti. Onko pandora-maton harmaan sävy vähän sininen? Täällä mietin Pandora- ja Latu-maton välillä ja blogisi oli löytöjen löytö kun satut omistamaan molemmat matot ☺️

  1. Hei ja kiitos kommentista! Sävy saattaa olla hiukan siniseen viittaava Pandora-matossa, mutta hyvin vähän. Matosta on kuvia myös tammiparketilla sekä valkoisella parketilla, jos kurkkaat arkistosta. Ainakin joulukuussa kuvasin mattoa tammiparketilla. Tämän vuoden puolella matto näkyy valkoisella lattialla. Latu-mattoa meillä ei enää ole, myin sen talvella pois ja sanoisin, että oli värit hyvin samanlaiset molemmissa matoissa. 🙂 Toki kannattaa käydä liikkeessä katsomassa jos suinkin mahdollista.

Kommentointi ei ole käytössä.