Sisustus

Loft Espoon avajaiset

Espoon Mankkaalle avautui tällä viikolla upeasti remontoituja myymälätiloja Country White, monday TO sunday HOME sekä GardenLiving – liikkeille. Sain kutsun avajaisiin ja osasin odottaa tyylikkäästi laitettuja tiloja. Seuraavaksi on siis luvassa paljon kuvia sisustuksen ystäville! Mikä yllätti eniten, oli kotoisuus mikä suorastaan huokui Päivin vaaleassa liikkeessä. Country Whiten tilat olivat runsaat ja monipuoliset kun GardenLiving edusti hyvin modernia suuntaa. Tykkäsin kovasti!
Esittelen teille ensin Päivin kaunista liikettä, jossa kyllä silmä lepää. Liiketila on jaoteltu näppärästi pöytien ja rekkien avulla. Päivi oli saanut aikaan todella hienon tunnelman ja tyylikkäässä tilassa olisi viihtynyt pidempäänkin. 

Ihastuin todella paljon näihin suuriin ruukkuihin, jotka voisin hyvin kuvitella meidän uudelle terassille. Värimaailma on tietysti tuttu valkoinen ja vaalea puu, niihin ei tunnu millään kyllästyvän.  Ne, mitkä olivat hyvin täällä edustettuna olivat erilaiset korit. Nämä ylähyllyllä olevat korit kiinnittivät huomioni ja tajusin, että taidan olla aika viehättynyt erilaisista koreista. Näihin mahtuisi mainiosti muutama torkku tai vaikkapa lankoja!
Erityisen kauniita olivat erilaiset tarjottimet ja alusina toimivat lautaset. Lyhdyt, astiat ja muut sisustustavarat ovat helposti yhdistettävissä skandinaaviseen sisustukseen. Ripaus etnisyyttä leikittelee ja voi toimia myös katseenvangitsijana.
Suosikkini taisivat kuitenkin olla tyynyt! Ei näihin voi olla ihastumatta. Laadukkaat materiaalit, neutraalit ja ajattomat värit soljuvat kauniisti toistensa rinnalla. En ole pitkään aikaan hankkinut meille uusia sohvatyynyjä, mutta tänä syksynä ajattelin tehdä päivitystä kodin tekstiilien saralla. Pohdintaa on siis tulossa ainakin pyyhkeistä sekä tyynyistä. Miksi, mitä ja milloin?
Ullan liikkeestä löytyi monen monta suosikkiani, kuten Lexingtonia ja Nicolas Vahen tuotteita. Olen elämästä nautiskelija ja haluan hyvää laatua myös ruuan suhteen. Nämä herkut siis ”osuivat” silmiini useammankin kerran.
Meillä oli edellisessä kodissa bistro-tyyppinen keittiö (ainakin joltain osin) ja olin tosi tykästynyt siihen. Tämä nykyinen keittiö tuntuu edelleen olevan vaiheessa (lue siis on) ja oikeastaan vain ruokakomero on ollut valmiina alusta saakka. Keskeneräisyys on ollut toisinaan melko ärsyttävääkin ja siksi yleisilme nyt on mitä on. Juuri siksi olenkin keskittynyt sisustamisessa lähinnä kuluviin tuotteisiin eli ruokiin, mausteisiin, öljyihin sekä tuoreisiin yrtteihin. Näitä meillä on aina.
Blogiani pidempään seuranneet tietävät myös fiksaationi raitaan – what ever it is. Näitä Brukan kuppeja meillä on ennestäänkin ja ilahduin, kun niitä oli myynnissä useampaa kokoa. Liikkeessä oli myös muita Brukan tuotteita, eli kiinnostuneet kannattaa käydä kurkkaamassa valikoimaa!
Viimeisenä muutama kuva laajasta kynttilävalikoimasta, joka oli kokonaisuudessaa kattava. Ostin kotiin viemiseksikin muutaman kappaleen. Tästä on hyvä aloittaa syksyä, joka on käynnistynyt mahtavilla ilmoilla. Lämpöiset päivät ja auringonpaiste virkistävät kummasti työpäivän päätteeksi.
Laitan pian postausta GardenLiving – tiloista ja kerron teille pari hyvää vinkkiä, mitkä olivat ainakin itselleni uusia.
Mukavaa viikonloppua!

Saatat myös pitää...

1 kommentti

  1. Ihania kuvia olet napsinut kauniista liikkeistä! Oli tosi kiva nähdä! <3

Kommentointi ei ole käytössä.