Sisustus

LOMAA ODOTELLESSA

Pian lähestyvä pääsiäinen on tarkoitus pyhittää levolle ja perheen yhteiselle ajalle. Vietämme koko perhe lomaa yhdessä ja päätimme pysyä ihan kotioloissa tänä vuonna. Loma tulee kyllä nyt todella tarpeeseen, kun kevättalvi on ollut täynnä työtä monessakin mielessä. Laskeskelin, että tyttären ensimmäinen kouluvuosikin lähenee jo ehtoota ja parin kuukauden päästä tyttö saa ensimmäisen luokan päätökseen. Kiireinen ja ainutlaatuinen vuosi, haikeaa ja samalla tuntuu hienolta.
Pääsiäinen näkyy jo meillä ruohojen muodossa. Niin ihania pikkupupuja ja -noitiakin nähtiin viime sunnuntaina virpomassa. Meilläkin kävi monta virpojaa ja lasten riemua riitti – jokaiselta sujui loitsukin upeasti. Laitettiin tyttöjen kanssa muutama ruoho tänä vuonna ja olivatkin tehneet hienot kipposet päiväkodissakin ja koulussa. Muuten pääsiäisen koristelu on minimaalista ja painottuukin tänä vuonna lastenhuoneeseen. Vielä muutaman arkipäivän rutistus!
Lomaa odotellessa,
iloista viikkoa!

Saatat myös pitää...

7 kommentti

 1. Ihanat ruohot betoniruukuissa! Mukavaa loman ja pääsiäisen odotusta! <3

  1. Kiitos! Mukavaa lomaa sinnekin! 🙂

 2. Voi miten kauniit (ja tuuheat) ruohot! Mulla jäi tänä vuonnakin ruohon istutus niin myöhään, etten ehdi valmiista ruohosta kuvia blogiin napata ennen kuin pääsiäinen on ohi… 🙂

  1. Kiitos! No voi harmi, meidän tytöllä kävi samalla tavalla koulun ruohon kanssa – alkaa juuri ja juuri itää… 🙂

 3. Ihania kuvia! Silmä lepää vaaleassa harmonisuudessa. Kaunista!
  Ja miten tuuheat ruohonalutkin siellä! Minä en ikinä muista laittaa pääsäiäisruohoja ajoissa kasvamaan. :/

  Mukavaa pääsiäisviikkoa ja ihanaa lomaa!

  //Kaisa J – Koti-ikävä

  1. Kiitos kauniista kommentista! Meilläkin oli hiukan jännitystä ilmassa ruohojen kanssa, mutta kyllä nuo näyttävät nyt muutaman sentin mittaisiksi kasvaa. Hyvää lomaa sinnekin!

 4. Yksinkertainen on vaan niin kaunista <3

Kommentointi ei ole käytössä.