Sisustus

Lomaterveisiä

Blogi on ollut kesätauolla muutamaa ajastettua postausta lukuunottamatta. Päivät ovat menneet ulkona ja lomaillessa, joten kovin paljoa ei ole koneelle ehtinyt. Ainoastaan tarkistamaan seuraavan päivän sään, vaikka senkin saa nykyään tosi kätevästi puhelimeen. Aurinkoista on ollut pääosin, pari raikastavaa sadepäivääkin on koettu ja niistä nautittu.

Loma on siis ollut täynnä puuhaa, rentoa sellaista. Monenmoista on täällä kotonakin meneillään, mutta yritän ottaa nyt vaan rennosti. Pian alkaa uudenlainen aikakausi omassa elämässä ja siitäkin tulen kertomaan vielä lisää. Nyt koitan rauhoittua nauttimaan tästä perhelomasta, mikä on ollut ihan mahtavaa aikaa. Päästiin viimein eilen kotiin pitkältä reissulta (joista nämä kuvatkin on) eli luvassa on siis muutama matkapostaus vielä, ennen kuin palataan takaisin muihin aiheisiin. 
Yllä olevat kuvat on otettu isäni kotona, missä rentouduttiin muutamana päivänä. Pieniä leivonnaisia ja hyvä ruokaa – lomailua parhaimmillaan. Savonlinnan kaupunkia käveltiin myös monena päivänä ja Lappeenrannan hiekkalinna koluttiin pariin kertaan. Palailen pian reissukuvien kera!
Iloa viikonloppuunne!
Mia

Saatat myös pitää...

10 kommentti

 1. Kivoja ja kauniita kuvia!

 2. Herkullisia kuvia <3
  Oikein mahtavaa loman jatkoa!

  1. Kiitos Eija! <3

 3. Ihanat kuvat!
  Lomasta kannattaa nauttia täysin siemauksin:)

  1. Kiitos Hanne! Yritetään, kun tämä loma loppuu, niin en tiedäkään milloin sitä on seuraavan kerran näköpiirissä.

 4. Blogissani on sinulle pieni haaste 🙂

  1. Kiitos ihanasta haasteesta Hanna! 🙂

 5. Onpas nätit kuvat!

  Nautihan lomasta <3

  1. Kiitos Jansku! <3

Kommentointi ei ole käytössä.