Sisustus Tyyli

Lukunurkkaus

Yksi pitkäaikainen haaveeni ihan pienestä tytöstä asti on ollut oma lukunurkkaus. En tiedä, mistä intohimoinen unelma on syntynyt, mutta se on kulkenut suunnitelmissani jo pitkään. Niinkin pieni ja vähäpätöinen, kuin pieni soppi lukemiseen tai käsitöiden tekemiseen luulisi olevan helppo toteuttaa. Jostain syystä en ole kuitenkaan oikein saanut sellaista aikaiseksi. Jossain vaiheessa mietin, että haluanko lukunurkkauksen vain siksi, että monessa kauniisti sisustetussa kodissa on  tällainen? Eikö sohva aja samaa asiaa? Ehkäpä tässä yhdistyy juuri nämä kaksi asiaa: paikka, jonka saa sisustaa sekä oma tila jossa lukea.

Haasteellisin asia toteutuksessa on ollut muuhun sisustukseen sopiva tila, olematta kuitenkaan liian irrallinen. Haluan, että kaikki tilat sulautuvat yhteen molemmissa kerroksissa. Jos jokin kohta näyttää oudolta, se ei sovi meille. Pienen budjetin sisustaminen on ollut hidasta, sillä samaan aikaan on ollut paljon muutakin.

Sopivan nojatuolin löytyminen oli avainasemassa tässä projektissa. Se oikeastaan löytyi puolivahingossa, kun olimme hakemassa toista tuotetta. Tämä oli tummansininen samettipäällysteinen rahi, mikä oli ikävä kyllä loppunut. Näitäkin nojatuoleja oli Ikeassa enää kaksi jäljellä, joten emme jääneet odottelemaan, vaan teimme heti ostopäätöksen. Olen nimittäin pitkään haaveillut tämäntyylisestä, hieman matalasta nojatuolista olo- tai makuuhuoneeseen. Tuoli on uusi, mutta ajattoman tyylinen ja sopii vanhaan taloon kuin uuteenkin. Balmuirin koristetyyny on täydellinen kohentamaan ilmettä.

Ajattelin hankkia vielä lipaston päälle pyöreän peilin, kun löydän oikean tyylisen. Voi se olla kantikaskin, mutta tyylin täytyy olla oikea. Meille on tulossa tämän sivupöydän tilalle toinen säilytyskaluste, jossa on enemmän tilaa käytössä. Tämä on minun suosikkikuvakulma, siinä yhdistyy usea tila.

Kromin väriset lyhdyt lisäävät talviseen tunnelmaan lämpöä ja kodikkuutta sopivasti.

Hyvää viikonloppua!

Saatat myös pitää...