Sisustus

Maalatut ikkunankarmit, osa I

Lastenhuoneen maalausjutut on toistaiseksi tässä, sillä saimme viimein maalausurakan saatettua loppuun. Ikkunankarmien muutostöistä ilmoitettiin taloyhtiölle jo ikuisuus sitten ja nyt viimein saatiin työlle aikaa.
Huone on nyt avaramman oloinen, valoisa ja tunnelma alkaa olla sellainen, mitä ei voi saada kuin maalaamalla karmit, mitkä eivät millään tapaa sopineet muihin materiaaleihin ja sävyihin, mitä tässä huoneistossa on käytetty. Olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen, mitäs te olette mieltä?
Before
After
Aika valoisaa, eikö?
♥ Mia

Saatat myös pitää...

14 kommentti

 1. Valoisaa todellakin. Me hiottiin ja maalattiin koko talon pokat muuton ja remontin yhteydessä. Ihan karmea homma. Neva again. Mutta kyllä kannatti.

  Nyt on ihan teidän tyyliset pokatkin. Eikö ole iso vaikutus?

  1. Vaikutus on todella suuri. En olisi uskonut, että se tuo valoisuutta näin paljon kun on kyse kuitenkin vain "reunuksista", mutta kyllä, urakka kannatti. Voin kyllä uskoa, että teillä oli rankka homma, kauhulla odotan meidän urakan jatkoa…

 2. Kyllä vaan muuttaa kovasti ilmettä! 🙂 Ja parempaan suuntaan siis 😉

  1. Kiitos! Raikastunut ilme saa hymyn kasvoille. 🙂

 3. Aivan ihanan valoisaa! 🙂 Varmasti hirveä homma, mutta kyllä kannatti! Odottelen kanssa kovasti meidän taloyhtiön ikkunarempaa juurikin noiden valkoisten pokien takia. 😀

  1. Eikö olekin? 🙂 Kauhulla odotan ensi viikonloppua, sillä silloin on tarkoitus jatkaa tätä urakkaa meidän makkariin. Onneksi ei ole enempää huoneita, kun muut ikkunan oli jo valmiiksi valkoiset. En tajua, miksi makuuhuoneisiin oli jätetty nämä karmaisevat, huonokuntoiset karmit.

   Mukavaa, että teilläkin saadaan pian valkoiset ikkunanpokat. Kyllä ne muuttaa ilmettä ja tilan luonnetta paljon! 😀

 4. Kyllä suuri ero on! 🙂 Ihanan valoisaa! 🙂 Meillekin tuli pienillä verhojen vaihdolla hyvinkin valoisaa ja olen vaan ihastellut sitä mennessäni makkariin aina 😀

  Mukavaa alkanutta viikkoa! 🙂

  1. Verhojen vaihtaminen muutta kyllä myös paljon ilmettä! Huomaan heti, kun on valkoiset verhot tummansinisten tilalla, niin ilme on heti erinäköinen. Toisaalta värin tuominen vaaleaan tilaan tuo myös kontrastia ja kauneutta. Lastenhuoneeseen olisi siis tarkoitus ommella vielä värikkäät verhot.

   Mukavaa viikkoa myös sinulle!

 5. Ompas kyllä valoisaa ja niin jotenkin kuin eri huoneesta ois nuo kuvat. Valkoinen tuo ihme väri:)

  1. Ihan tuli sama ajatus, kuin olisi eri huoneet. 🙂

 6. Onpa upean näköistä! Siistiä jälkeä, kun en meinaa uskoa tuota valkoista pokaa maalatuksi!
  Tässä sitä todella näkee kätten työnsä vaikutuksen 🙂

  1. Kiitos Eija!
   Itsellä oli aluksi hiukan samanlainen ajatus tai lähinnä epäilys, että miten siisti siitä tulee. Lopulta pokat näyttää livenä aivan uusilta. Onnistunut työ! 🙂 Täytyy toivoa, että makuuhuoneemme pokien maalaaminen onnistuu yhtä hyvin.

 7. Kyllä huomaa eron 🙂

  1. Kiitos. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.