Sisustus

MAGISSON MUSTAVALKOISET COOLING CERAMICS – ASTIAT

Kesä alkaa olla parhaimmillaan ja loppuviikosta vietetään jo juhannusta. Emme tee poikkeusta tänäkään vuonna, vaan juhlimme keskikesän juhlaa kotona. Kaupunkijuhannus alkaa olla jo mökkeilyä perinteisempi, sillä nuorempi prinsessamme viettää synttäreitä juhannuksen pakeilla. Tänä vuonna syntymäpäivä ajoittui jo alkuviikkoon, joten keskitymme nyt vain nauttimaan yhteisestä ajasta. Terassimme valmistui ja mikä parasta, aurinkoiset säät palasivat myös. Juuri siksi onkin todella mukavaa, että pääsin tekemään yhteistyötä Magisson kanssa. Tuotemerkki on varmasti monelle teistä tuttu, ainakin nimeltä. Useat sisustukseen keskittyneet liikkeet myyvät Magisson tuotteita, mutta myös tavaratalo kuten Stockmann pitää valikoimissaan kyseistä merkkiä.
Sain kokeiluun muutamia astioita Magisson White Line Cooling Ceramics -sarjasta. Nämä mustavalkoiset keraamiset astiat ovat onnen omiaan niin arkiseen kuin juhlavampaankin käyttöön. Nämä sopivat todella hyvin Iittalan Teema – astiaston kanssa ja täydentävät kattausta kivasti. Näissä on se hyvä puoli, että niiden keskeinen ominaisuus on viileänä pysyminen, mikä auttaa etenkin näin kuumina päivinä herkuttelijaa.

Homma toimii käytännössä niin, että tyhjä astia kastellaan kylmällä vedellä kauttaaltaan. 
Märkä kuppi kuivahtaa välittömästi. Näet alemmassa kuvassa eron. Vesi ikäänkuin ”valahtaa” ja muki on valmis käyttöön.
Sisäosa jää aavistuksen märäksi, mutta no problem. Sen saa sutjakasti pyyhkäistyä kuivaksi. Toisaalta, jos aiot nauttia kupista juomaa niin ei tarvitse käydä kuivaamaan. Astia pysyy ehkä jopa aavistuksen paremmin viileänä alkuun.
Astioille on monenlaista käyttöä ja minä päätin ottaa nämä heti käyttöön meidän tuoreella kesäterassilla. Juomat pysyvät viileinä ja tämähän olisi todella näppärä vaikkapa kylmälle kahvijuomalle. Salaatti pysyy freesinä viilennetyllä lautasella – ainakin hetken pidempään. Viilentävää ominaisuutta voi tehostaa vielä laittamalla astiat jääkaappiin, jolloin ne ovat paljon pidempään viileitä.
Lautaset ovat aivan mainiot itse ruokailuun, mutta myös tarjoiluastioiksi. Kokeilin niitä lastenjuhlissa  vaniljavaahdolle, jota sai näppärästi lusikoida mudcaken päälle. Mattamustaan pohjaan voi käyttää liitua ja kylkeen voi vaikkapa kirjoittaa, mitä tarjolla on. Mukit pystyy myös nimeämään vieraan tai sisällön mukaan. Aika kätevää, eikö?

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Voi miten upeita! tuollaiset tahtoisin kyllä meidänkin terassille. sitten kun meillä on terassi 😀 heh…

    Oikein ihanaa juhannusta!

  2. Kiitos Laura! Odotus palkitaan, usko pois. Tätä omaakin odotettiin pari vuotta ;D
    Kiitos samoin sinulle! <3

Kommentointi ei ole käytössä.