Sisustus

Makuuhuone uudistuu

Tänäaamuna aurinko paistoi todella kauniisti huoneeseemme, joten ei auttanut kun kuvailla kaunista näkyä lasten syödessä aamiaista. Aamut ovat mitä parhaimpia elokuussa. Vähän niinkuin illatkin. Itseasiassa koko elokuu on minulle tärkeä ja iloisuuden kuukausi. En tiedä mikä taika siinä piilee, mutta joulukuun ohella nautin loppukesästä ja syksyn tulosta suunnattomasti. Miten onnekasta onkaan nähdä ja tuntea jokaisen vuodenajan ihanuus.

Säilytysjärjestelmät on suunniteltu siten, että näihin on helppo saada aikuisten vaatteet säilytykseen. Ainoa juttu minkä nyt muuttaisin olisi suuremman huoneen kaapiston värin. Muuten saimme vaatteemme ehkä jopa paremmin tänne uuteen systeemiin.
Yllä olevissa kuvissa on minun vaatteeni ja miehelle on samanlainen tanko ja hylly omien vaatteiden päällä. Oikeassa laidassa on siis 2 hyllytankoa ja hylly. Kaapiston yläosassa on vielä suuri tila isoille laatikoille, mihin on laitettu mm. koristevalot ja talvivaatteet talteen.
Kaapiston keskellä on vielä tila molempien vaatteille eli yksi vaatetanko ja muutama hylly. En kuvannut sitä nyt tähän, mutta siihen saa pitkät takit ja mekot hyvin mahtumaan.

Toistaiseksi ikkunaa peittää pimennysverhot, mutta minulla oli mielessä vaihtaa sen tilalle pimentävä rullaverho.

Työtila on melkolailla entisensä, vaikka jotain pientä tuunausta on tulossa. On ollut sen verran laiska olo, ettei ole nyt viitsinyt tehdä mitään ihmeempiä, mutta eiköhän sekin tästä vielä muutu.

Kaapiston vasen puoli kaipaa vielä tarkempaa järjestelyä, mutta olen laittanut sinne toimistotarvikkeita sekä melkein kaikki ompelujutut. Tämä on siinä mielessä tosi järkevä ratkaisu, sillä säilytin aikaisemminkin täällä (vanhassa lastenhuoneessa) saumuria ja ompelukonetta, sekä paria suurta laatikollista ompelujuttuja. Nyt ne kaikki on samassa paikassa!

Makuuhuoneesta on tulossa aikalailla musta-valkoinen. Lämpöä ja pehmeyttä vähän, sillä ilme saa pysyä aika yksinkertaisena.

 Ostin pitkään himoitsemani GANTin pussilakanan ja tyynyliinat. Tämä sininen Paisley vaan on niin kaunis, ettei silmä kyllästy siihen. Kaikki tähtipussilakanat oli myyty keskustan liikkeestä heti, joten sellaisia täytyy nyt odotella. Parin viikon käyttökokemuksella voisin sanoa, että parhaimmat lakanat, missä olen koskaan nukkunut.

Taustalla näkyvä peili oli alunperin tähän huoneeseen, mutta pääsikin sitten ruokailutilaan. Mies oli vienyt peilin sinne maalauksen yhteydessä ja jotenkin se vaan tuntui haluavan jäädä siihen.
Nyt olisi edelleen peili hakusessa tänne makkariin. Tahtoihin jotain koristeellista, muttei yliampuvaa. Vanhakin saisi olla, mutta ei liian koristeellinen. Haasteellinen tehtävä?
Kuvia on taatusti tulossa, kun saan sisustusta valmiiksi.
Mitäs tykkäätte?

Saatat myös pitää...

8 kommentti

 1. Hyvältähän tuo makkari näyttää tuossakin huoneessa! Ja työpiste suorastaan naamioituu nurkkaukseensa 🙂

  1. Kiitos Eija! Nimenomaan, ensimmäinen ajatus tässä oli se, että tuo nurkkaus on kuin tehty pienelle työskentelypisteelle. 🙂

 2. Ihana auringon välke ja samanlainen tyynynpäällinenkin vilahti mitä meillä, aurinkoa päivääsi.

  1. Kiitos Sarppu kivasta kommentistasi. 🙂 Aurinkoa sinunkin päivääsi!

 3. Työnurkkaus näyttää todella viihtyistältä, kuten koko makuuhuonekkin! 🙂

  1. Kiitos Tiia. Makkari on nyt paljon viihtyisämpi. Tuntuu, että täällä on nyt paljon valoisampaa kuin ennen. 🙂

 4. Hyvältä näyttää, varmasti toimii hyvin makuuhuoneena ja työpistekin on kätevästi omassa nurkkauksessaan 🙂

  1. Kiitos Sofie. Työpiste toimii nyt oikein hyvin, kun tästä ei ole suoraa näköyhteyttä olohuoneeseen ja keittiöön. Toisesta huoneesta näkyi siis suoraan olohuoneeseen ja joskus se saattoi hiukan häiritä keskittymistä.. Nyt ei ole onneksi sitä ongelmaa, ellei sitten unohdu surffailemaan nettiin kirjoitustyön sijaan… ;D

Kommentointi ei ole käytössä.