Kaupallinen Muutos Sisustus Yhteistyö

Makuuhuoneen muutos ja alekoodi

Kaupallinen yhteistyö yrityksen Gallerix kanssa

Postauksessa mainitut tuotteet saatu yhteistyön kautta

Vuoden alku on aina minulle uusien ideoiden ja ajatusten aikaa. Uusi vuosi on täynnä mahdollisuuksia, unelmia ja kevään odotusta. Viimein päästiin myös siihen pisteeseen, että makuuhuoneemme kaipasi jo kiperästi sisustamista kahden vuoden asumisen jälkeen.

Yhteistyössä yrityksen Gallerix kanssa pääsin valitsemaan meidän makuuhuoneeseen uudet julisteet sekä kehykset monipuolisesta valikoimasta. Laitan postauksen loppuun linkin suosikkeihini, löydät sieltä kaikki yhteistyössä esiintyneet tuotteet. Saat myös alekoodin, jolla saat alennusta Gallerixin julisteista verkkokaupassa ystävänpäivästä alkaen.

Makuuhuone muutoksessa, seinälistat

Tässä seuraavaksi näkyy lähtötilanne, eli miltä makuuhuoneessamme näytti. Sitä ei oikeastaan sisustettu mitenkään erityisemmin, sillä huoneiston muut tilat kaipasivat enemmän kohennusta, vaikka muutimmekin aivan uuteen taloon. Uupumus ja muu oli tosiaan vienyt energiat, joten pari vuotta ehdittiin ihmetellä ja pohtia esim. seinien maalaamista. Julisteet on helppo tapa tuoda vaihtelua nopeastikin, jos kaipaa pientä uudistusta, mutta ei halua kuitenkaan lähteä uusimaan koko tilaa.

Aika valjua, eikö vain?

Gallerixin valikoimassa on runsaasti erilaisia julisteita ja sieltä löytyy kodin jokaiseen tilaan sopivia kuvia. Olen aiemmin tilannut molempien tyttärien huoneeseen julisteita ja ne ovat olleet hyvälaatuisia. Toimitus oli nopeaa, tuotteet hyvin pakattu. Voin aidosti suositella tilaamaan julisteita sekä kehyksiä!

Tässä kuvia muutoksen jälkeen. Mieheni nikkaroi meille pitkään haaveilemani seinälistat. Kävin sisäistä pohdintaa melko pitkään, sopiiko nämä meidän talon henkeen? Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että talomme ei ole ns. moderni, vaan perinteiseen tyyliin rakennettu ja suosimme muutenkin ajatonta, klassista sisustusta kotonamme. Makuuhuoneeseen päätettiin siis asentaa seinälistat ja maalaan vielä itse seinät, kun ehdin.

Valitsin sängynpäätyyn Trams in Lisbon – julisteen koossa 50 x 70 cm. Sängyn viereisellä seinällä näkyy näissä kuvissa Belgravia District – juliste koossa 30 x 40 cm.

Oikealle valitsin The Siegestor in Munich – julisteen koossa 30 x 40 cm. Siinä on ihana, rauhallinen tunnelma. Kaikki saamani kehykset olivat valkoisia puukehyksiä, yksi puukehys koossa 50x70cm ja kaksi puukehystä koossa 30x40cm.

Lopputulos on mielestäni paljon parempi, mitä olisin voinut kuvitella. Seinälistat näyttävät upeilta ja hienostuneilta, juuri meidän tyylisiltä. Julisteet sopivat mainiosti ja näyttävät upeilta myös listojen kanssa. Valitsin julisteet oikeastaan arkkitehtuurin vuoksi, sillä rakastan vanhoja rakennuksia ja sadan vuoden takaista arkkitehtuuria. Pehmeät muodot, koristeelliset elementit, maanläheiset sävyt, luonnonmateriaalit kuten kivi ja muut yksityiskohdat viehättävät. Kaupunkikuvissa on myös oman viehätyksen lisäksi tietynlaista unelmointia, haaveita ja ehkäpä myös muistoja?

❤️ Käy katsomassa lisää vinkkejä oman tauluseinän tekemiseen Gallerixin sivuilla

❤️ Löydät yhteistyössä saadut suosikkituotteeni Gallerixin sivuilta toivelistastani.

❤️ Alekoodilla Vanilla30 saat 30% alennusta tilauksestasi 14.2.-6.3.2022 Gallerixin verkkokaupassa.

Saatat myös pitää...