Sisustus

Makuuhuoneen peili

Tässä on nyt hiukan jatkoa viime viikkoiselle makuuhuonepostaukselle, kun saatiin vasta nyt peili paikoilleen. Eli valkoinen peili pianon päältä tuli takaisin makkariin, mihin se alunperin ostettiin. Kaavailin peilin paikalle taulua, mutta se on taas ihan oma projektinsa.
Halusin tuoda makkariin jotain pehmeyttä ja havittelin vaaleansinistä taulua, missä olisi tällaiset valkoiset koristeelliset listat (kuin tässä peilissä).
Se ei nyt ihan kädenkäänteessä kuitenkaan onnistu, vaan ajan kanssa tulee sopiva sitten vastaan. Mietin sellaistakin, että päällystäisin itse sopivaa kangasta suureksi tauluksi, mutta toistaiseksi ei ole tullut sopivaa vastaan. Mielessä olisi jotain paisley-kuviota, mille olen menettänyt sydämeni.
Tämä kuva on otettu hiukan lähempää sänkyä. Tässä peili ei näytä enää niin pieneltä, vaan ihan hyvän kokoiselta. Idea tuossa on se, että valoisuus lisääntyy hiukan ja kauniit kehykset tuovat haluttua tunnelmaa.
Uusi sängynpäätykin olisi mielessä, nimittäin nykyisen napit ovat olleet liian vikkeliä.
Sängynpäätyyn ideoita olen metsästänyt Sarah Richardsonin sivuilta, nimittäin sieltä ja ulkomaisista sisustusblogeista löytyy uskomattomia toteutuksia. Tähän meidän nykyiseen sängynpäätyyn on löydetty (ja muokattu) ohje täältä.
Ollaan jo jonkin aikaa kerätty rohkeutta lähteä toteuttamaan vähän toisenlaista sängynpäätyä, mikä varmaan ei vaikea ole sekään toteuttaa. Nimittäin tällaista:
Tällaiseen työhön tarvitaan ymmärtääkseni hiukan lisätyökaluja, joten tämä on vasta suunnitteluasteella. Jotain vaaleaa ja viileää sävyä kuitenkin olisi mielessä. Ja ensin pitäisi löytää se kaunis kangas, mikä sopii tarkoitukseen.
Viikonloppu meni todella nopeasti ja työnteon merkeissä. Jossain välissä käytiin syömässä sushit ja löysin samalla reissulla itselleni kevättakin. Takki on ihana ja monikäyttöinen, mutta ostin sen silmällä pitäen pyöräilykelejä. Itseasiassa aloitin tänään pyöräilykauden ja ajoin ensimmäisen 8,5km reitin. Kyllä teki raitis ilma hyvää ja oli kiva huomata olevansa ihan kelpokunnossakin. Nyt vaan pitäisi sitten löytää sopiva pyöräilykypärä. Mies pyöräilee myös työmatkat ja pikkusiskokin taitaa saada ensimmäisen pyörän tänä keväänä. Päästään kohta pyöräilemään koko perhe!
Tuossa näkyykin vilahdus uusista vaatteista. Palaan vielä tänään laittamaan kuvia uudesta takista ja vaatteista.
Iloista viikonalkua kaikille!

Saatat myös pitää...

6 kommentti

 1. Peili sopii todella hyvin! Aivan ihana makkari!<3

  1. Kiitos Jemina <3 Tykkän itsekin, että peili on aika nätti juuri tuossa.

 2. Kaunis makuuhuone-kokonaisuus. Minä olen aina ihastellut tuota teidän nykyistä sängynpäätyä!:D Onko se tehty vai valmiina hankittu?

  1. Kiitos Miia! 🙂
   Sängynpääty on itse tehty, pikkukuvan päältä löytyy linkki ohjeeseen.

 3. Ihana peili ja sopii tuohon täydellisesti!! 🙂 Me like!!!

  1. Kiitos ihanasta kommentista! 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.