Sisustus

Makuuhuoneen tunnelmia

Makuuhuone on aivan ihana ja kaunein sellainen, missä olen ikinä asustanut! Ikkunoita kahdella seinällä, erittäin valoisa aamusta iltaa ja reilusti kaappitilaa. Väliovi on kätevä ja tuo kivaa vaihtelua totuttuun perinteiseen oveen. Vaalea yleisilme ja koko asunnon kattava tammiparketti (paitsi kylpyhuoneessa) ovat mieleeni viiden vuoden tumman puunvärin jälkeen. Tummaa puuta meillä ei juurikaan tulla enää näkemään. No ainakaan vähään aikaan.
Mitään uutta ei siis ole tullut hankittua, vaikka olen vähän vaihdellut vanhojen tavaroiden paikkaa. Otin tytön yöpöydän itselleni, kun lastenhuoneeseen se ei juurikaan mahdu ja tulossa siihen Ikean ps-kaappi, mihin saa myös leluja. Taulu odottelee tuossa lattialla, josko mies saisi siihen kiinnittimet. Laitoin tännekin omia mieluisia juttuja näkyville. Näistä tulee niin hyvälle mielelle.
Huomenna laitan vielä muutaman kuvan ruokailutilasta. Sekin on kaunis ja valoisa tila. Juhlavalmisteluita on vielä hurjasti tekemättä ja se sohvakin olisi kiva saada. Palailen myöhemmin kuulumisten kanssa, josko meillä olisi sitten enemmän asutumman näköistä. Kuvista on kätevästi rajattu pahvin väri pois – strategiset kulmat siis käytössä.

Saatat myös pitää...

6 kommentti

  1. Löysin sun blogiisi jonkun toisen blogin kautta, muistaakseni Home White Homen.. Aivan ihania juttuja ja liityn lukijaksesi. 🙂

    1. Hei Anna Maria ja tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyt mukana. 🙂

  2. Niin kaunista!!!! Onnea uudesta kodista Mia <3 Makkarissa on ihana tunnelma ja just niin kivoja yksityiskohtia!

    1. Kiitos paljon Laura! <3 Eikös olekin, itse olen aivan hullaantunut. 🙂

  3. Aivan ihana makkari todellakin!

  4. Näyttää todella kauniille ja valoisalle!
    Aurinkoista päivää sulle!

Kommentointi ei ole käytössä.