Sisustus

Mansikkaista kesää

Tunnustan, en ole ollut kovin aktiivinen bloggari viimeaikoina. Mikä lie syynä tähän? No, monikin asia. Sain valmistumispaperit postissa ja hopeiset kirjaimet kannessa saivat kyllä hymyn huulille. Nyt sitä on viimein saatu tutkinto suoritettua ja voi keskittyä taas uusiin asioihin. Juuri nyt tuntuu kuitenkin siltä, että kaipaan lomaa. Taukoa. Aikaa hengittää kunnolla. Niin ihana harrastus (elämäntapa) kuin bloggaaminen onkin, niin tänne blogiin on ollut vaikea tulla viime aikoina. Kerron teille pian miksi, mutta vähän vielä on salaperäisyyttä pelissä.
Juhlittiin pienimuotoisesti valmistumistani viikonloppuna ja tein mansikkapavlovaa kaksin kappalein. Lisäksi oli appelsiini- ja kookosmacaronsseja, mansikoita ja marenkeja. Aika makeet tarjottavat siis. Kaikki meni kaupaksi ja mietin, että olisiko ehkä pitänyt kuitenkin leipoa enemmän..? No, ehkä pian lähestyville tytön synttäreille sitten?
Kuvassa oleva kerroskeksitarjotin on ensimmäinen Riviera Maison – ostokseni ja pian viimeinen. Kaikki astiat ja sisustustavarat ovat menneet kuin kuumille kiville ja vieläkin niitä olisi lisää. Kaapit tyhjenee hurjaa vauhtia…
Olin unohtaa, mutta lämmin kiitos vielä kaikille onnitteluviesteistänne! Niitä oli mukava lukea ja kiitos kun olette olleet matkassa mukana!

Saatat myös pitää...

5 kommentti

  1. Herkullisen makuinen kakku! Onnittelut valmistumisesta! <3

    1. Kiitos Marru! Herkkua se olikin, harmi että loppui kesken.

  2. Nam, mitä herkkuja:P

    1. Kiitos Viivi. 🙂

  3. Ooh, nyt tuli herkkunälkä..upea herkkupöytä!!

Kommentointi ei ole käytössä.