Sisustus

Matkakartta

 
Sain vähän aikaa sitten ihastuttavalta Hannalta PowderRoom – blogista haasteen kertoa teille omat rastini eli missä päin maailmaa on tullut reissattua. Haaste on alun alkujaan lähtenyt liikkeellä Casa Volmarista. Linkin takaa paljastuu tutustumisen arvoinen blogi, kannattaa käydä kurkkaamassa.

Terveiset vielä Hannalle, tämä oli oikein ilahduttava osoitus ja palautti mieleeni monen monta mukavaa reissua ja elämystä. Kiitos Hanna!

Tässä vielä säännöt:

1. Näytä matkakartan (Travbuddy tai vastaava) avulla missä maissa on käynyt ja paljonko se on prosentteina.

2. Kerro, mielellään perusteluineen, mikä tai mitkä vierailemistasi maista ovat olleet suosikkejasi.
3. Paljasta vielä se maa (tai kaupunki), johon et ole vielä päässyt matkustamaan, mutta johon pääsystä haaveilet.
4.
Kiitä sitä bloggaaja, jolta olet haasteen saanut ja vinkkaa myös Casa
Volmariin omasta matkakartastasi, jotta voin käydä siihen tutustumassa. http://casavolmari.blogspot.fi/
5. Haasta mukaan 3-5 bloggaajaa.
Varoitus: saattaa aiheuttaa matkakuumetta!
Kurkataanpa nyt sitten minun karttaani. Euroopan tuntumaan on asettunut reissut ja muutamia poikkeuksia toki on. Niin sanotut itä ja länsi on vielä täysin kokematta.
Oman karttasi voit käydä tekemässä täällä (Travel Buddy).
Monissa paikoissa on tullut käytyä ja siitä voi päätellä, että nautin paljon matkustamisesta. Lasten kanssa se on ollut vähäisempää, mutta sitäkin hauskempaa. On hienoa, että on voinut tarjota elämyksiä myös perheen pienille.
Jos yksi suosikki täytyy nostaa esiin, se on ehdottomasti Kreikka ja sen saaristo. Jos haluat rentoutua ja nauttia lomasta upeissa maisemissa, suuntaa Kreikkaan. Kohteita on useita ja nähtävää riittää useampaankin reissuun. Tässä kuvia meidän reilun vuoden takaiselta matkalta:
Vaikka kaikenlaista on nähty ja koettu, tuntuu että sitä useampi kohde ja paikka on vielä kokematta. Ja näitähän haavelistaltani löytyy useampi kappale. Ehdoton ykkönen on jo pitkään ollut New York, mikä on tai olisi suorastaan pakko kokea jossain vaiheessa elämää. Pikkulinnut lauloivat, että sellainen matka saattaisi olla tulossa 5-vuotishääpäivän aikoihin. Mene ja tiedä. Matkaa on pyöritelty mielessä jo niin pitkään, että the lista paikoista, mitkä haluisi Nykissä kokea on jo paisunut niin suureksi, että aikaa olisi varattava vähintään kuukausi. Tämä taitaakin olla eräänlainen ajatusten leikki, mikä ei koskaan samassa mittakaavassa toteudu. Silti New Yorkin matka on aivan mahdollinen, mutta vaatii jonkin verran suunnitelmallisuutta jo matkajärjestelyiden osalta. Eli haaveilu jatkukoon.
Tämä haaste lähteköön näille ihanille bloggareille:
Jenna 
Sateisin terkuin,

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Kiitos ihana sinulle paljon muistamisesta! 🙂

  2. Kiitos haasteesta! 🙂 Laitetaan toteutusjonoon.

Kommentointi ei ole käytössä.