Sisustus

MayBeauty kasvonaamio kokeilussa

adf.track(546989, ’TESTI-POSTAUS3_Vaniljahome’);

Sain kokeiluun MayBeautyn The incredible Face mask – tuotteita, jotka lupaavat puhdistaa ja pienentää ihohuokosia. Olen jonkin verran käyttänyt nuorempana erilaisia naamioita ja kuorintoja, mutta viimevuosina niiden käyttö on jäänyt aivan minimiin. Minulla on tasantarkkaan yksi tuote ja toisinaan tuntuu, että iho kaipaisi tehokkaampaa puhdistusta. Mitä tuotteita sinä käytät?
The incredible face mask on syväpuhdistava mutanaamio, joka samalla pienentää ihohuokosia. Se poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja rasvaa, joka usein tukkii ihohuokoset. Raikastava naamio siis puhdistaa ja hoitaa ihoa. Tämä on aivan mainio hemmotteluhetki viikonloppuun, niin aamuun kuin iltaankin fiiliksestä riippuen.

Kasvovoiteen käyttö on helppoa ja siihen kannattaa varata vähän aikaa. Naamion kuivuminen iholle kestää noin puoli tuntia. Tämä tuli itselleni hiukan yllätyksenä ja olin varautunut vain noin vartin hoitoon. Onneksi oli kuitenkin sunnuntaiaamu ja sain rauhassa rentoutua naamio kasvoilla. Naamion laittaminen olikin sitten jännää touhua. Pehmoista, lähes lakritsimaista juoksevaa nannaa.
Paketin mukana tuli valkoinen sivellin, jota ilman hommasta ei olisi tullut varmaan yhtään mitään. Naamio itsessään oli todella miellyttävän tuntuinen, viilentävä vaikutus alkoi heti ja ihoa rauhoittava tunne levisi kasvoille. Naamiota levittäessä kannattaa muistaa pari seikkaa. Ensinnäkin, kannattaa lähteä pienestä määrästä liikkeelle. Levitä tasaisin vedoin naamio kasvoille ja vältä liian läpikuultavan ohuita tai paksuja kohtia. Ne nimittäin joko jämähtävät tiukasti kiinni tai eivät kuivu. Naamiota on sopiva määrä pussissa yhteen kertaan eli annostelua ei siinä mielessä tarvitse miettiä.
Kuivuessaan naamio kiristää hieman ihoa ja voit tällöin alkaa kuoria sitä reunoilta.
Ihoni oli suhteellisen hyvässä kunnossa, joten en havainnut kuivuneessa naamiossa rasvaa tai mustapäitä. Naamio kuitenkin tuntui ihanalta ja rentoutti kasvojani. Viileä vaikutus rauhoitti ja selkeästi kirkasti ihoani. Naamion säännöllinen käyttö lisää vaikutusta ja voit saavuttaa näin paremman tuloksen. Muutaman hoitokerran jälkeen iho on ollut hyvän tuntuinen ja nautin paljon viilentävästä vaikutuksesta!
Mikäli kiinnostuit tuotteesta, voit tilata nettikaupasta kivalla alennuksella oman pakkauksen ihotuotteita. Saat 30% alennuksen koodilla vanimask MayBeauty – kaupasta, kun käytät linkkiä.

Saatat myös pitää...

3 kommentti

 1. Itse olen käyttänyt pitkään Lumenen turvenaamiota ja se on mielestäni aika tehokas. Kiitos vinkistä, pitääkin koittaa tuota tuotetta.
  Linkitin blogisi Blogger Recognition Awardiin. Jos haluat jatkaa ketjua, blogistani löytyy lisätietoja.
  Mukavaa joulun odotusta!

 2. Anonyymi says:

  Hei kantsii tehä naamio saunan jälkeen! Sillon ihohuokoset on avautunu ja toimii hoidot paremmin.

 3. Anonyymi says:

  Tilasin! Pakko kokeilla tätä 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.