Sisustus

MENO – KASSI ETEISESSÄ

Eteiseemme koottiin kesän aikana uusi vaatekaappi ja ilme muuttui hetkessä. Olen jo pitkään kaivannut selkeyttä lievästi kaaoksen keskelle ja toive toteutui viimein. Ideoita pyöriteltiin viimeiseen hetkeen saakka ja olen iloinen, että ylipäätään mietimme käytäntöä kunnolla. Kaappi ei ole mitenkään ihmeellinen tai kovin edistyksellinen, vaan ajateltu meidän arjen tarpeisiin. ”Väliaikainen” pikkunaulakko nököttää tuossa nyt aivan tyhjänä ja mietin nurkan hyötykäyttöä. Niinpä siihen pääsi ensimmäiseksi Iittalan Meno-kassi. Mikäs muukaan?
Nurkkahan on melko pieni ja siihen ei mahdu oikein mikään pieni sivupöytä/lipasto, joita meiltä lyötyy. Niinpä ajattelin, että tuo harmaa kassi voisi sopia siihen hyvin värinsä ja kokonsa puolesta. Mitäs luulet?
Minusta näyttää aika kivalta. Vielä kun keksisi, mitä tuossa säilyttäisi? Ideoita?

Saatat myös pitää...

8 kommentti

 1. Tuo harmaa kassi on kyllä ihana!!

  1. Niin on. Näitä meillä on myös sinisenäkin.

 2. Me ollaan ostettu tuohon nurkkaan Ikeasta sellainen kaksi laatikollinen kenkäkaappi valkoisena ja sen päälle saa kätevästi avaimet jne säilytykseen. Naapurimme taas on laittanut tuohon jakkaran, joka auttaa kenkien pukemisessa. Mukavaa illan jatkoa!

  1. Minkälainen kenkäkaappi? Me ollaan yritetty löytää sopivaa, mutta kaikki ovat mitoiltaan liian leveitä. Kiitos hyvistä vinkeistä! Joku pieni jakkara tuossa voiskin mennä.

 3. Meno kassi on kyllä kätevä ja kaunis! Meillä se säilöö paperinkeräykseen menevät lehdet. 🙂

  1. Hyvä idea, tosin meillä ei juurikaan ole paperikeräykseen menevää. Täytyypä jotain kehitellä. 🙂

 4. Meillä on tämä http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50242737/ ja on aivan täydellisen kokoinen ja hyvin toimiva! Rikä ole hinnallakaan pilattu 🙂

  1. Kiitos tiedosta Kaisa! Minulta on mennyt aivan ohi tämä tuote, varmaan pakko käydä katsastamassa seuraavalla Ikea-reissulla. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.