Sisustus

Mokkaiset suklaaleivokset

Leivoin eilen mokkaisia suklaapaloja pitkästä aikaa. Resepti on esiintynyt tässä blogissa jo muutamaan otteeseen, löydät reseptin täältä. Nämä ovat gluteenittomia, kuten yleensä aina leipomukset, mitä teen. Vuosien viljattoman leivonnan jälkeen voin sanoa, että tykkään näistä paljon enemmin enkä edes kaipaa vehnäjauhoja. Ja jostain syystä on oma olokin parantunut, kun viljaa on vältelty. Molemmat tyttäremme ovat siis allergisia viljoille (kaura, ohra, vehnä) ja monelle muulle ruoka-aineelle.
Antibiootikuuri alkaa selvästi purra, sillä olo on ollut tänään hiukan ainakin parempi. Onneksi on lepoa seuraavat päivät kotona, kun viikonlopuksi minulle ei ole ohjelmaa luvassa. Mies haluaa maalata keittiön (jatkoa pitkälle seinälle) ja minullehan se passaa.

Olen myös tänään ahkeroinut ja siivonnut koko kodin pitkästä aikaa. Viimein oli voimia, että jaksoin järjestellä ja ottaa imurin esiin. Mies on siis joutunut yksin siivoamaan suurimman osan kaikesta, kun omat voimat eivät vaan ole riittäneet. Nyt sitä vasta ”jälkikäteen” huomaa, miten väsynyt ja sairas on todellisuudessa ollut. Ja miten jääräpäinen ihminen voikaan olla. Kuvia otin tosi paljon, joten en edes yritä laittaa niitä tähän postaukseen. 🙂
Kurkataan huomenna, miten meidän matkasuunnitelmat etenee ja viikonlopun aikana laitan kuvia myös kotoa. Tiedän, samat nurkat, mutta niin siistiä. Olen aivan innoissani tästä uudesta ”energiasta”.
Ja kiitokset kauniista viesteistänne! Minulla on ollut bloggerin kanssa aika paljon teknisiä ongelmia, kommentointi on ollut haasteellista ja lukijaksi liittyminen uusiin blogeihin. Toivotaan, että nämä tekniikkaan liittyvät jutut korjaantuu pian.
Hyvää viikonloppua ja kauniita aurinkoisia säitä!
Mia

Saatat myös pitää...

4 kommentti

 1. Mokkapalat on kyllä niin herkkuja! Tein niitä pari viikkoa sitten ja sain jopa osan pakastettua, mutta ihmeellisesti ovat sieltä hävinneet… 😀

  Ihanaa rentoa viikonloppua teille! <3

 2. Mokkapalat on kyllä niin ihania. Mukavaa viikonloppua myös sinulle.

 3. Herkkuja viikonlopun kunniaksi! 🙂 Tähän pakkas päivään niin sopivaa 🙂

  Voi että, aina kun katson kuviasi niin tekee mieli uuden värisiä GreenGatea 😉 Nuo vaaleanpunaisetkin niin namut kerrassaan 🙂 ♥ Se on kyllä uusi ihastus todella.

  Mukava että olo alkanut helpottamaan 🙂

  Mukavaa viikonlopun alkua! 🙂

 4. Mäkin leivoin viikolla mokkiksia! Ne on kyllä nameja!:)

Kommentointi ei ole käytössä.