Sisustus

Monday morning

Rentouttavan sunnuntain jälkeen voi olla täysin varma, ettei maanantai suju kitkatta. Lapsi itki yöllä mahaansa, nukuin pommiin ja toinen lapsi on niin väsynyt, ettei jaksa nousta ylös ja ruoka ei maistu. Kuulostaa ihan siltä, että meihin on iskemässä joku tauti. Jos jostain saa kuitenkin iloa valjuun päivään, niin se on kiva asu. Olen koittanut ulottaa turhan karsimisen myös vaatekaapille ja ilokseni voin kertoa, että se homma hoitui paljon helpommin. Uskokaa tai älkää, mutta miehen henkinen tuki on ollut tässäkin todella tärkeää. Yksin ei ole ihan niin aikaansaava, mutta kaksin alkaa ollakin jo paljon kriittisempi. Ensimmäiset roundit minun ja miehen vaatteita käyty lävitse ja aika hyvältä näyttää! Risat, vertyneet tai muuten vain ankeat ja huonosti istuvat vaatteet laitettu eteenpäin ja sain siitä hyvän mielen. Nyt kun pääsisi vielä samalla moodilla lasten megastoren kimppuun, nimittäin jos joillain on liikaa vaatteita, niin he ovat meidän tyttäret. Minulla on sellainen huono tapa, etten ota heti pieneksi jääviä vaatteita syrjään, vaan laatikoista löytyy useaa kokoa. Ehkä tästä löytyisi intoa lastenvaatteiden järjestelyyn?

Saatat myös pitää...

6 kommentti

 1. Samaa operaatioita ollaan mieheni kans suunniteltu 🙂 kaikki ylimääräinen pieni, muuten epäkäyvä vaatekappale olis hyvä pistää eteenpäin pois tilaa viemästä ja pölyttymästä. 🙂 moni itselle tarpeeton on toisen aarre ja päinvastoin <3 kyllä kierrättäminen kannattaa.
  Voi että, pikaista paranemista ja voimia sinne <3

  1. Hyvin sanottu! Meillä on kotona aina puhuttu kierrätämisestä ja sen tärkeydestä. Ettei kaikkea vain heitettäisi pois. Vaikka myymällä voi saada edes muutamia lantteja, niin joskus parhaiten vauhtiin pääsee kun päättää lahjoittaa suurimman osan pois.

   Kiitos, mukavaa viikonalkua sinulle! <3

 2. Asupostaus, jee!!
  Tuo Neverfull on kyllä kiva, onneksi mullakin on tuo sama. Onko sullakin GM-koko?

  Ja huspois pöpöt!!

  1. Kiva että tykkäsit, näitä on varmaan luvassa lisääkin! Vaatevaraston järkkäily aina innostaa.
   Tuo mun laukku on keskikoko eli MM. Se on paras ja eniten käytetyt laukku, mitä olen koskaan omistanut. Sen kuntokin on hyvä monen vuoden käytön jälkeen eli en voi kuin olla onnellinen.

 3. The furry collar on the shirt is lovely!

  1. Thank you Beauty Follower! I like that too. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.