Sisustus

Monday…

Viikko alkaa lepposasti, sillä vietämme miehen kanssa lomaa. Pikkuinenkaan ei mene tänään hoitoon, vaan ollaan vapaalla koko perhe. Tämä viikko onkin jännittävä, sillä esikoisemme aloittaa ylihuomenna koulutaipaleen ja ollaan sitä silmällä pitäen varattu tämä viikko lomaksi. Meillä on ainutlaatuinen tilaisuus valmistautua ihan rauhassa koulunaloitukseen, sillä olemme molemmat mukana. Lasten harrastukset alkavat myös tällä viikolla, joten on eräällä tapaa haikea fiilis, vaikka arkea kovasti odotankin.
Tein jokin aikaa sitten kollaasin, joka sopii tähän aamuun oikein hyvin. Heräsin jo aikaisin, vaikka lomaillaankin. Minun syksystäni on tulossa entistä valkoisempi, kun yleensä syksyn tullen olen kaivannut paljon väriä ja lämpöä viileneviin ilmoihin. Jollain tavalla tämä vuosi on ollut merkittävä siinä mielessä, että lasten kasvaessa olen saanut enemmän omaa aikaa ja itsensä kuunteleminen on tullut enemmän osaksi elämää. Pienten lasten ehdoilla eläminen oli arkea yli kuusi vuotta, mutta nyt olen alkanut löytää myös omaa aikaa. Tuntuu isolta harppaukselta myös lapsen koulunaloitus ja jollain tavalla se on kasvunpaikka myös vanhemmille. 
Ja sitten kevyempiin ajatuksiin, nimittäin maanantain moodboardin sisältöön. Kesäkuussa taiteilema kollaasi tuntuu nyt enemmän ajankohtaiselta, vaikka väri ei varmaan ole yllätys teille lukijoille. Olin kokovalkoisessa asussa asuntomessuillakin, joten hienosti linja jatkuu kodissa sekä pukeutumisessa. Metallin sävyt, kuten kulta, kupari ja messinki tuovat lämpöä ja ovat valkoisen vastapainona.
Valkoinen sängynpääty  on eräs haavelistani kärkipäässä. Voi kun saisimme tehtyä mieleisen sängynpäädyn vielä tämän loman aikana! Haaveeksi kyllä taitaa jäädä. Sen verran hulinaa ja jännitystä taitaa tuoda tuo koulun aloitus.
Valkoinen Barcelona tuoli on ollut haaveena varmaan kaksikymmentä vuotta. Se on ensimmäisiä tyyriimpiä haaveita, mistä olen saanut päähänpinttymän. Tämä on sellainen unelma, minkä haluan vielä jonain kauniina päivänä toteuttaa.
Valkoinen vaasi on ajaton ja kaunis. Sopisi ihan täydellisesti ruokailutilaamme tuomaan pehmeyttä. En voi kuivaillakaan kuinka kauniilta valkoiset liljat tai amaryllikset näyttäisivät.
Louis Vuitton Speedy Hobo Bag on yksi syksyn laukkutoiveesta. Pari muutakin olisi mielessä, mutta tämä on yksi hyvin potentiaalinen yksilö, joka tekisi mieli hankkia.
Marc Jacobsin kello on kaunis ja joululahjalistallani. Olen toivonut uutta kelloa jo pari vuotta, mutta eipä ole joulunhenki kuullut toivettani. Ehkä täytyy itse tehdä asialle jotain?
Minulta jää nykyään hyvin paljon kuvia julkaisematta, mitä olen kaavaillut tänne blogin puolelle. Osa niistä päätyykin vain instagramiin ja osa jää arkistoon, josta ei tule katseltua enää julkaisuun. Meidän kodista on paljon kuvia sellaisista kohdista ja kulmista, että muutosta on jo tapahtunut ja tuntuu hassulta laittaa sitten vanhoja kuvia tänne. Niinpä kuvat jäävät julkaisematta ja bloggaaminenkin tuntuu jäävän vähemmälle. Katsotaan mitä syksy tuo tullessaan! Ainakaan intoa tulevan vuodenajan suhteen ei puutu!
Aurinkoista viikkoa!

Saatat myös pitää...

14 kommentti

 1. Sama juttu täällä, yleensä syksyisin on kaivannut tummia sävyjä mutta nyt mieli haluaa valkoista 😀

  1. Valkoinen on varma valinta, saa nähdä mihin sisustusinto menee syksyn saapuessa. 🙂

 2. Uuh! Tsemppiä koulun alkuun:).

  1. Kiitos S 🙂

 3. Kyllä valokoinen vaan aina kelpaa, raikasta ja valoisaa, ehkä syksylläkin vaalea lisää valon tuntua ja siten sopii niin sisustukseen kuin vaatteisiinkin. Teillä eletään ihanaa vaihetta, hetken päästä omaa aikaa on yllättävän paljon, nauti siitä. 🙂

  1. Kiitos Kati, moni on sanonut että koulun alkamisen jälkeen pitäisi helpottaa. Vielä kun osaisi itse nauttia tästä ajasta, eikä vain stressata. 😉

 4. Valkoinen on ollut aina mieleeni, sen kanssa on niin helppo yhdistää värejä. Meille tuleeensi kuussa uusi sohva. Päädyttiin IKEAn valkoiseen(!) Landskrona -nahkasohvaan, kulmamalliseen. Tuskin maltan odottaa! 🙂

  Voi tuota Speedyä! Mulla oli samainen laukku monogram kuosinsa, mutta möin sen, koska sitä löytyi niin monella teinillä (feikkinä). Aivan ihana se kyllä oli! <3

  Onnea ja Siunausta koulutielle! <3 Meidän pojilla alkaa koulu jo huomenna. Käydään tänään ostamassa uusia tarvikkeita ja vaatteita. 🙂

  1. Voi kuulostaapa kivalta, uusi sohva olisi mukava hankkia meillekin kun remontti alkaa valmistua ja kalusteet ovat löytäneet paikoilleen.

   Kiitos tsempeistä, kyllä täällä jo jännätään kovasti huomista. Mukavaa koulun alkamista myös sinne pojille! <3

 5. Heippa,
  Kysyisin sellaista että mistä olette löytäneet tuon ihastuttavan astiakaapin? Katsoin kaappia koskevat postaukset mutta missään niistä ei selvinnyt mistä moinen ihanuus on. 🙂 Paljonko kaappi suunnilleen maksoi? Haaveilen samanmoisesta. Ostin juuri samanlaista barokkityyliä edustavan lipaston. 🙂

  1. Hei Nanna, hyvä kysymys. Kaappi on ostettu kierrätyskeskuksesta ja en ole nähnyt vastaavaa missään liikkeessä. Sukulainen arvioi, että kaappi on 30 – tai 40 – luvulta peräisin eli jostain antiikkiliikkeestä voisi löytyä vastaavaa. Käytettynä kaappi maksoi parisataa, muutamissa satasissa taitavat liikkua – toki kaapin kunto ja kauppapaikka voivat vaikuttaa hintaan. Toivottavasti löydät etsimäsi ja toki voin vihjaista, jos vastaavanlaisia huomaan jossain (eli siis liikkeen jossa liikkuu tavaraa, joissain nettikaupoissa on vanhoja kalusteita + huutokaupat).

 6. 'kauniita haaveita 🙂 Omakin lista on yllä pitkä 🙂

  Täällä jännitetään alkavaa koulua, hui… minua jännittää enemmän 😀

  1. Kiitos Laura! 🙂
   Niin se taitaa olla, että itseänikin jännittää ihan vietävästi.. 😉

 7. Toisaalta arkea ja syksyä odottaa kovasti ja toisaalta taas tuntuu ettei aika saisi kulua nyt yhtään. On niin paljon tuntematonta edessä että tosiaan talon isointa tyttöä jännittää eniten! Tsempit täältä samoista ajatuksista! JA haaveita on aina oltava!

  1. Tuo on niin totta. Syksy on ihanaa aikaa, uuden alkua ja kesän jälkeen tuttuja arkirutiineja. Varmasti tähän "jännitykseen" vaikuttaa myös se, että kouluunlähtijä on esikoinen. Voi kovasti tsemppiä sinne! Huomenna se koittaa. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.