Sisustus

More perspective

Viikko alkaa olla jo lopuillaan ja ihana aurinko on ilahduttanut täällä melkein koko viikon! Kääntöpuolena on siitepölykauden tuomat oireet, mutta onneksi ei olo ole vielä pahimmasta päästä. Eilinen menikin siivotessa, sillä halusin kaiken mahdollisen pölyn pois sisältä. Keittiökin sai siinä samassa uutta ilmettä, sillä remonttia on viety eteenpäin. Nyt täällä näyttää jo aika kotoisalta.

Meillä tuli kymmenen vuotta yhteistä taivalta täyteen viime kuussa ja tuo musta rusetti oli pakko laittaa talteen. Ostin meille taivaallisia suklaakonvehteja ja herkuttelimme niillä shampanjan kanssa. Nauha oli suklaarasian yllä, joten se tuo merkkipäivän mieleeni, kun purkki osuu silmään. En yleensä harrasta tällaisia tavaroiden säilömisiä (enää), mutta tämä oli pakko laittaa kahvipurnukan suulle, kun näyttää niin kivalta.

Kuten kuvasta näkyy, niin yksi ongelmakohta on vielä kokonaan peittämättä. Liesituulettimen vieressä olevat putket. Minulla on ollut niihin visio koko ajan ja nyt tämän kuvan myötä sain miehen uskomaan, että kannattaa ainakin kokeilla. On nimittäin helppo purkaa ja tehdä toisin, jos siltä tuntuu.

Nyt on hanakin paikoillaan ja tiskari ollut kovassa käytössä. Vaati aluksi vähän totuttelua 2,5 kuukauden jälkeen tajuta, että meillä tosiaan on toimiva keittiö. Miten helppoa elämä nyt onkaan ja siisteys pysyy vähällä vaivalla hyvällä tasolla. Meille ei juurikaan kerry käsitiskiä, vaan kaikki menee koneeseen.

Edelleen avohyllyt, sokkelit, listat ja monta muuta viimeistelyä vailla olevaa juttua uupuu. Täällä näyttää nyt kuitenkin paremmalta, joten en jaksa murehtia niitä ollenkaan. Viikonloppuna voisi ollakin luvassa niitä kasvisreseptejä, sillä niitä on moni jo kysellyt.
Aurinkoista perjantaita!

Saatat myös pitää...

6 kommentti

 1. Onnea täyskympistä. Kauniita kuvia 🙂 Edellisen postauksen vanha kaappi on ihana <3

  1. Kiitos Laura. <3

 2. Vaalea mutta lämmin keittiö, kyllä nyt kelpaa tuolla kasvisresepteillä kokkailla! Ihanaa viikonloppua!

  1. Kiitos Minttu. Nyt kun raamit alkavat olla kasassa, niin taso huokuu juuri oikeanlaista tunnelmaa.
   Ihanaa viikonloppua sinnekin!

 3. Onnea kymmenvuoden taipaleen johdosta – meille tulee myös sama luku täyteen kesällä 🙂
  Kaunis muutos keittiössä ja tulee tosi kaunis. Onko kenen valmistajan?
  Mukavaa viikonloppua.

  1. Kiitos Sanna. Onnea jo etukäteen!
   Meille on asennettu IKEAn keittiö itse, kodinkoneet on muualta ja välitilassa laatta hankitaan myös jostain toisaalta.
   Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Kommentointi ei ole käytössä.