Sisustus

Musta kori

Kaunis musta kori on uusi hankinta kotiin Nougatista. Ostin sieltä myös lisää laseja, kun huomasin uuden mallin. Olohuone alkaa nyt olla niin keväinen, vielä kun löytäisi jonkin kivan pienen kukan, mikä ei liikaa tuoksuisi. Siitepölyallergian oireet ovat juuri saatu kuriin, niin en halua riskeerata oloa mitenkään. Lapsetkin ovat alkaneet oireilla, joten täytyy olla kukkien kanssa varovainen eikä ainakaan nyt mitään uutta kokeilla.
Kori on kaunis ja se sopii vaikka minkälaiseen tarkoitukseen. Siihen voisi käydä vaikka siro oliivipuu tai kori sopisi myös muuhun säilytyskäyttöön. Kori on väriltään juuri hyvä ja voisi olla hyvä myös vessassa säilytystarkoituksessa.
Nyt kun kevät alkaa olla jo vauhdissa, niin täytyisi kunnolla käydä pihan kimppuun. Työtä siinä riittääkin, sillä pihaltamme pitäisi saada pois kolme suurta tuijaa (tai jotain vastaavaa puuta) ja en tiedä, pitääkö ne kaataa vai kaivaa ylös. Tällä viikolla on tarkoitus aloittaa pihatyöt ihan tosissaan, toivottavasti säät sallivat viikonloppuna.

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Ihana kori, itsekkin kaipailen vessaan jotain koria säilytykseen… 🙂

    1. Kiitos. Onhan tuo aika nätti ja miksei sopisi vessaankin. Kuvassa näyttää pienehköltä, mutta olisi varmaan näppärä vessapaperin säilytykseen. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.