Sisustus

Musta matto

Rankan miettimisen ja kokeilun jälkeen sohva päätyi takaisin tuttuun nurkkaukseen vinottain ja musta matto kokeiluun. Tyynyjen sopivuus mustaan epäilytti tosi paljon, mutta sain senkin ratkaistua. Kiitos kaikille vinkeistä ja mielipiteistä! Harmaa matto palaa varmasti olohuoneeseen, ehkä ennemmin kuin syksy tulee. 

Kontrasti on nyt todella vahva vaaleaan harmaaseen verrattuna, joten oma silmä vaatii totuttelua. Olisin vaihtanut harmaan maton jo takaisin kahden tunnin tuijottelun jälkeen, mutta mies ehdotti kahden viikon karenssia. Aloin jo kaivata tuttua vaaleutta ja lämpöä, joten toin work lamp-valaisimen sohvan viereen ja jätin harmaan menokassinkin tv-tason kylkeen. Messinki tuo lämpöä ja kotoisuutta ja näyttää esteettiseen silmääni hyvältä.
Mies oli sitä mieltä, että 6 kpl sohvatyynyjä on liian suuri määrä näin pieneen sohvaan ja en voisi olla enempää samaa mieltä. Tasapaino syntyy kuitenkin omassa pääkopassani vain, jos nämä kaikki tyynyt on esillä, joten pari tyynyä jäi tuohon valkoisen Vakka-laatikon päälle. Kuulostaa varmaan hullulta, mutta itseasiassa tykkään aika paljon nyt ilmeestä tyynyineen kaikkineen.

Turkoosit tyynyt näyttävät nyt jopa voimakkaamman värisiltä tai silmä valehtelee. Harmaa betoniruukkukin pääsi takaisin tutulle paikalleen, kun otin oliivipuun sisälle. Ulkona on kohta jo niin lämmin, että kohtahan sitä alkaa jo pihalla viettämään aikaa enemmän kuin sisällä. 
Kelpuutin tätä postausta varten 47 seitsemän kuvaa, joten oli hiukan rankkaaminen. Uusia kuvakulmia on löytynyt niin paljon, mutta ihan joka suunnasta en taida nyt kuvia laittaa. Ihana huomata, että tuttuja kuvakulmia alkaa jo näkyä blogissa eli kotiutumista, kotiutumista. Yksi päivä onnittelin taas itseäni, kun huomasin miten tärkeältä tämä koti jo tuntuu. Isoja asioita on vielä kesken ja ne omalta osaltaan varjostavat elämän kulkua. Täytyy kuitenkin luottaa, että kaikki kääntyy vielä hyväksi.

Saatat myös pitää...

9 kommentti

 1. Kauniin näköistä! Ja mun mielestä musta matto sopii oikein hyvin 🙂

  1. Kiitos Jossu! Itsekin tykkään, että tämä on raikas ja kesään sopiva. Syksyä kohden sitten vaaleita sävyjä – tai sitten kun kyllästyttää.:)

 2. Näyttää hyvältä!☺

  1. Kiitos Titti! 🙂

 3. Näyttää tosi hyvältä ♥ Musta matto sopii todella hyvin 🙂

  1. Kiitos Sanna. Juu, nyt alkaa omakin silmä tottua – tuo kuvio on vaan niin kaunis, että sitä jaksaa katsoa kahdessa värissä. 😉

 4. Mitenkäs se teidän ikean mustavalkoraitamatto?

  1. Se on tällä hetkellä säilössä tyttöjen huoneessa. Se sopisi kyllä olohuoneeseen hyvin, mutta on niin iso että ruokapöytä pitäisi saada vaihdettua (tulee muuten liian lähelle). Mies ehdotit sitä myös, mutta ehkä se on syksymmällä sitten kiva. 🙂

 5. Tosi kaunista ja hyvin sopii tuo mustamatto teille, joten no worries 🙂 nähdäänköhän me taas huomenna? 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.