Sisustus

MUSTA ON AINA TYYLIKÄS VALINTA

Uusi viikko on alkanut työn teolla ja paikkojen järjestelemisellä. Meillä on tällä hetkellä paljon tavarakaaosta, kun varaston remontti jatkuu. Samalla olen myynyt tavaraa pois ja meille on tullut pari uutta kalustettakin. Pitkään haaveilin tummasta pienestä sivupöydästä, kun se tulee niin edukseen vaaleasta taustasta. Ruokailutilan mustavalkoinen ilme sai jatketta Ikean Hemnes – sivupöydästä, joka taitaa olla tummanruskea, mutta näyttää aivan mustalta. Sarjaa löytyy meiltä ennestään ja voin lämpimästi suositella sivupöytää kotiin, jossa kaivataan kalusteita vähäisiin neliöihin.

Ruokailutilaan myöhemmin tuleva kuviollinen tähtimatto odottaa aivan puhtaana käyttöönottoa. Pesimme sen kesällä, joten ihan vielä ei oteta käyttöön. Matto kokoaa ruokailutilan ja sivupöydän yhteen, sillä siinä on tummaa sävyä maltillisesti.

Harmaat hatturasiat ovat löytö Ikean löytönurkasta. Koluan aina sen lävitse ja moni tuote on sieltäkin löytänyt meille sopuhintaan. Meillä on toisinaan uskomaton tuuri, sillä sieltä on löytynyt juuri meille toivottuja tuotteita, kuten vaaleat sohvanpäälliset ja laatikoita.

Hatturasioissa säilytän tietysti hattuja, mutta pienimmän rasian otin tuikuille käyttöön. Se on niin sopivan kokoinen tuikuille, että tilaa ei juurikaan jäänyt ylitse. Tämä on myös sisustukseen sopiva, eli näyttää kivalta myös pianon päällä tai ruokakomerossakin.

 

Lokakuu alkaa olla pian lopuillaan ja ainakin meillä lapset alkavat jo puhua joulusta. Ensimmäinen lelulehtikin putosi postilaatikkoon ja sinne on tehty tilausta. Kuopus tuntui olevan innoissaan lehdestä, mutta vanhempi tytär ei oikein osannutkaan sanoa, mitä toivoo. Niin, onneksi on vielä aikaa jouluun.

Hyvää viikon alkua!

Saatat myös pitää...