Sisustus

Musta valaisin

Työtilan valaisin on nyt olohuoneessa. Vanhassa valaisimessa oli liian vähän säätömahdollisuuksia, että se olikin oikeastaan koristeena. Valo häikäisi liikaa silmiä, eikä oikein soveltunut sohvan lukuvaloksi. Musta jalkalamppu taipuu moneen suuntaan, eikä käy liikaa silmiin. Valaisin on myös paljon kevyempi kuin edeltäjä ja ilme raikkaampi. Ainoa miinus on se, että se kuumenee aika helposti joten sitä täytyy käyttää vain silloin kun tarvitsee.

Olohuoneessa on nyt sopiva sekoitus harmaata, valkoista ja mustaa. Vihreät kasvit tuovat kivasti kevään tunnun. Tulppaanit ruokailutilassa, narsissit ja helmililjat olohuoneessa. Oksat on nyt tv:n vieressä, mutta sopisivat hyvin tuohon sohvan viereen, missä harmaa huopakassi nyt on. Makkariinkin saapui keväinen tuulahdus, siitä kuvia sitten seuraavaksi.

Saatat myös pitää...

10 kommentti

 1. Oi, teidän olohuone näyttää kauniilta♥ Tyylikästä, valoisaa ja rauhallisen näköistä, tykkään! Tuo valaisin on tosi kiva ja sopii olkkariin mainiosti!

  1. Kiitos paljon Viivi ♥ Itsekin tykkään, että tila on nyt aika rauhaisa ajanvietoon, mikä on tosi tärkeää kiireen keskellä.

 2. Voi että miten kaunista ja kodikasta! Valaisin on tosi suloinen! <3 Mistä nuo tyynyt on?
  Mukavaa viikonloppua! 🙂

  1. Voi kiitos ihanainen <3 Tyynyt on Annoa.
   Hyvää viikonloppua siullekin!

 3. Aivan ihanan näköistä! Tosi hyvin sopii tuo valaisin olohuoneeseen! Mun pitäisi myös löytää meille uusi lattiavalaisin…

  1. Kiitos Laura! <3 Minkälaista valaisinta olet etsinyt?

 4. Tykkään niin teidän olohuoneesta! Se on niin kaunis, harmooninen ja kodikas 🙂

  1. Kiitos Jonna! 🙂

 5. Ihailen niin kovasti tätä sun olohuonettasi. Mukavia pikkujuttuja olit tehnyt myös työnurkkauksessasi 🙂
  Pirteää viikonloppua, ihanaa kun valoisaa aikaa on koko ajan enemmän <3

  1. Kiitos Eija <3 Ihana kuulla, että pidät ja tunnelma välittyy kuvista.
   Toivottavasti on ollut mukava viikonloppu sielläkin! Valoisuus on tosiaan hyvä juttu, vielä kun saisi aurinkoa vähän enemmin… 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.