Sisustus

Musta-valkoista

Muutama kuva menneeltä viikolta. Täällä on ollut hurjasti menoa ja meininkiä ja meinasi tuo välissä ollut vappukin vähän hidastaa menoa, kun piti hetkeksi hellittää otetta. Viimeinen koulutyöni alkaa olla jo finaalissa, ihan paria fiksausta vaille valmis ja tunnelmat alkavat olla aika mahtavat. Ihan vielä ei kuitenkaan helpota, sillä muutamia töitä ja dokumenttia vaille on vielä valmistuminen. Pian se kuitenkin koittaa, sillä muutamista päivistä on enää kyse.

Turhasta eroon – projektikin eteni huippuvauhtia, sillä sain myytyä viikonlopun aikana monta laatikollista sisustustavaraa eteenpäin. Vielä jäi tavaraa ylitse, koska kaikki ei mahtunut autoon eli taitaa olla vielä yksi myyntipäivä edessä. Olen kuitenkin todella tyytyväinen menekkiin ja moni ostaja kiittelikin ihanista ja edullisista ostoksista – mahtava fiilis!
Meidän pienellä vauhtiviikarilla on ollut tällä viikolla huonoa oloa ja päänsärkyä. Jostain tuntuu koko ajan joku flunssan poikanen iskevän. Toivottavasti helpottaisi pian, sillä meillä alkaa kohta kevätjuhlakausi ja olisi mukavaa päästä nauttimaan kevätsäästä ulkosalla pienten kanssa. Olohuoneen ilme by the way on nyt aika kiva. Raahasin rahin takaisin, kun kaivattiin jotain ”lisää”. Edelleen se Eamesin valkoinen keinutuoli on ostoslistalla ja vähän olen miettinyt, että kohta olisi sen aika… Pari muutakin juttua olisi toivelistalla, sillä tuo valmistuminen häämöttää jo horisontissa – siis toukokuun lopussa.

Saatat myös pitää...

18 kommentti

 1. Tykkään! Kaunista mustavalkoista. 🙂

  1. Kiitos Jemina. MV on kaunista ja ajatonta. 🙂

 2. Anonyymi says:

  Todella kaunista! Mistä tuo pöytä ja tyynyt on?

  1. Kiitos. Pöytä on Hay tray table Stockmannilta. Tyynyt (raidalliset) Anno, chevron-kuosiset olen ommellut itse Eurokankaan kankaasta.

 3. Tosi kaunista. Mullakin on eamesin keinutuoli haaveena mut katsotaan jääkö haaveeksi 🙂

  1. Kiitos Laura. Pitkäaikaiset haaveet on parhaita, ihan kaikki ei itselläkään ole toteutunut. Keinutuoli on sellainen, mikä voisi pian toteutuakkin. 🙂

 4. Näitä kuvia katseli mielellään, mustavalkoinen värimaailma uppoaa minuun. Tsemppiä ja jaksuja loppukiriin!!

  1. Kiitos Eija! <3 Pian tässä loppusuoralla ollaankin.

 5. ihana betoninen vati!

  1. Kiitos! Se on oikeastaan betoninen ruukun aluslautanen. Oli edullinen löytö Plantagenista ja sopi minusta tuohon aika kivasti.

 6. Ihania betonijuttuja, varsinkin tuo tarjotin ♥

  1. Kiitos JohannaL <3

 7. Kauniin näköistä!

  1. Kiitos Jossu!

 8. Tykkäään! Mustavalkoinen toimii. <3

  1. Kiitos Jenna <3

 9. Ihana sisustus ja nuo betonijutut on kivoja, kelpaisi tännekkin. Oi mikä haave, ottaisin sen itsekkin koska tahansa. Tsemiä viimeiseen rutistukseen ja hyvää viikkoa! 🙂

  1. Kiitos Suffeliini. Onneksi ollaan jo voiton puolella. 🙂

   Mukavaa viikkoa myös sinulle!

Kommentointi ei ole käytössä.