Sisustus

Musta-valkoista

Makuuhuoneen sisustaminen on viivästynyt eniten ja nyt alkaa viimein olla aikaa keskittyä. Makkari on ollut minimaalinen ja toimiva, joten olemme pärjänneet kohtalaisen hyvin. Vähän vaivaa on ollut  kuitenkin puuttellisesta vaatesäilytyksestä, joten nyt on hyvä hetki viimeistellä suunnitelmat ja saada vanhempien huone kuntoon. Miten se aina onkin, että omat jutut ovat niitä viimeisiä, mihin jaksetaan panostaa ja nähdä vaivaa?
Tässä on minun lukuvalo, jota ajattelin tuolin päälle. Kesken kuvanoton tämä kaunis worklamp meni rikki. Ei syttynyt valo, vaikka mitä tein. Onko se nyt sitten siinä? Saakohan näihin uusia lamppuja vaihdettua?
Ikeasta löytyi hauskoja numerolappusia, nämä kävisivät ihan mihin storageunittiin vain eli keittiökomeroon, lastenhuoneeseen, vessaan tai makkariin. Mm mihinhän nämä vielä päätyvät?
Granitista saa muuten todella kivoja paketointitarvikkeita kaikille, jotka innostuvat mustavalkoisesta. Molemmat rullat ovat sieltä. Näillä voisi päällystää vaikka ihan tavallisia kenkälaatikoitakin, vaikka toistaiseksi olen säilyttänyt ne sellaisenaan. Lahjarasiasta saa myös sillä tavalla erilaisen, jos intoa riittää askarrella.
Makuuhuoneen suunnitelmat ja pohdinnat ovat nyt siis viimemetreillä ja tässä oli hiukan viitteitä tyylistä. Sama hillitty ja melko väritön linja jatkuu makuuhuoneessa ja taitaa jopa olla musta-valkoisin huone koko talossa. Pienillä muutoksilla saa tunnelmaa muutettua ja varmaan syksyn lähestyessa lisään tänne pehmoista ja lämpöisempää tunnelmaa. Taljat lattialle, kynttilät, muhkeat peitteet ja sängynpäädynkin (jos sen saisi kesällä valmiiksi, niin hyvä).

Saatat myös pitää...

7 kommentti

 1. Kivoja ideoita, laita taas kuvia, kun rupeaa olemaan valmista!

  1. Kiitos, kyllä yritän laittaa kun valmistuu. 🙂

 2. Mielenkiinnolla odottelen millainen makkarista tulee!
  Nuo Grantin paperit ovat kauniita, mullakin nuo rullat on jossain kaapinnurkassa, eihän niitä raski edes käyttää! 😉

  1. Mukava kuulla. 🙂 Kyllä nuo paperit ovat niin kauniita, että tekee mieli pitää vain koristeena. Huomasin, että tytöt olivat hiukan piirtäneet jo tussilla reunaan. 😀

 3. Minäkin odotan kovasti kuvia. 🙂
  Taas tulisi toive: Saisinko nähdä kokonaisen kuvan teidän keittiöstä, jossa näkyisi saareke ja kaikki?

  1. Kiva juttu! 🙂 Toki voisin laittaa keittiöstä kokonaiskuvaa, jos se kohta valmistuu. Täytyykin käydä kirjoittamaan hankintalistaa. 🙂

 4. Mukava nähdä sitten valmiina, nämä suunnitelmat kuullostavat ainakin hyviltä! 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.