Sisustus

Mustavalkoinen marokkolainen

Olen totaalisen hullaantunut mustavalkoiseen marokkolaiseen ja kauniita inspiskuvia selaillen olen alkanut haaveilla tunnelmasta myös kylpyhuoneeseen. Aivan ihastuttavia ideoita löysin taas kerran Alvhemmakleri – Inspiration sivuilta. Innostajana toimii myös tuo TineK:n lautanen, missä yhdistyy mieleinen värimaailma upeisiin kuvioihin. Meidän seuraavaan kotiin tulee luultavasti kylpyhuoneremontti (remppakohdetta kun ensisijaisesti haetaan), niin olen pikkuhiljaa etsinyt ideoita. Jos näitä vaikka pääsisi toteuttamaan! Ainakin saa haaveilla.
Ajattelin marokkolaista kuviota kylpyhuoneen lattiaan. Minusta se olisi hauska ja toimisi hyvin mielen rentouttajana. Nykyisestä kylppäristä ei voi sanoa, että se olisi erityisen rentouttava paikka. Ajaa asiansa, mutta saunan ja kylpyosaston rajautuessa suihkuun ei siellä aikaa tule käytettyä rentoumiseen. 
Mitä seiniin tulee, jonkinlainen koristekuvio voisi olla myös seinässä, vaikkakin hyvin siro. Jossain blogissa törmäsinkin näihin laattoihin, täytyykin etsiä lisätietoa. Seinät voisivat olla kokonaan valkoiset ja tilan ilmettä olisi helppo muuttaa vaihtamalla tehosteväriä. Miehen kanssa selattiin jo satakunta kuvaa pinterestissä ja muualla netista – aika paljon löydettiin mieleisiä ideoita joista voi lähteä työstämään suunnitelmaa. Selvää on se, että värien suhteen pysytään maltillisessa linjassa.
Kertokaa teidän ideoita ja ajatuksia. Onko marokkolaisesta tyylistä kylpyhuoneen tunnelman tuojaksi?

Saatat myös pitää...

5 kommentti

 1. On kyllä todella kaunis kuvio!

  1. Minäkin tykkään.

 2. Luin vasta tuon juttusi marokkolaisista kaakeleista ja itse kovasti etsin sellaisia runsas vuosi sitten kun meidän WC-tiloja tehtiin. No, en löytänyt ja nyt olen nähnyt niitä useassakin paikassa. Aion kyllä ehkä vaihtaa tuon WC:n lattian sellaisiin vielä jossain vaiheessa. Talossa on vaan niin paljon juttuja, jotka pitää vielä tehdä ettei tohdi ihan heti lähteä remontoimaan. 🙂 Isosti tsemppiä muuttoon!

  1. Hei Kati, kiitos kun kommentoit! Marokkolaiset laatat ovat mielettömän upeat ja mietin, että niitä voisi tulla myös vaatehuoneen lattiaan. Kaunis kuvio on mikä vie mennessään.
   Kurjaa, ettet löytänyt silloin laattoja kun olisit tarvinnut. Mukavaa kuitenkin, jos voi jossain vaiheessa vaihtaa mieleiset. Onkohan se iso/hankala homma?
   Kiitokset tsempeistä! 🙂

  2. Empä usko että on iso tai hankala homma. Meidän vessan lattia on tasainen kun siinä ei ole kaivoa ja laatat voi laatoittaa päälle eli ehkä isompi homma on saada tuo mies tämän homman hyväksymään / ehkä tekemään. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.