Sisustus

MUSTAVALKOINEN RUOKAILUTILA

Nykyisen kodin ruokailutila on kokenut pieniä muutoksia, kun sivupöytä otettiin käyttöön toiseen paikkaan. Muutos on ollut oikeastaan eräänlainen ketjureaktio, kun lastenhuoneeseen piti saada nopeasti lisää säilytystilaa. Lastenhuoneen uudelleen järjestely on vielä pahasti kesken, mutta raamit ovat jo kunnossa. Olen myynyt ylimääräisiä kalusteita pois ja nyt pitäisi vielä pitäisi miettiä, onko tytöt ”kasvaneet” joistain leikeistä.

 

 

Sivupöytä siirrettiin olohuoneessa toiselle seinustalle. Ruokapöytä pääsi hyvin lähelle tauluseinää ja tilaa vapautui kulkemiseen keittiön ja olohuoneen välillä. Tykkään tästä järjestelystä itseasiassa aika paljon. Kaipaisin kuitenkin jotain katseenvangitsijaa ja kohtuuhintainen hankinta oli Ikean Hemnes – sivupöytä. Meillä oli itseasiassa aikaisemmin jo hankittuna pari tällaista valkoisena ja sovitin tilaan yhtä ennen ostoa. Halusin kuitenkin jotain tummaa valkoisen vastapainoksi ja päädyimme mustanruskeaan sivupöytään.

 

 

Onhan tuo pikkuruisen oloinen, jos vertaa vanhaan pitkään sivupöytään, mutta toimii tässä kohtaa hyvin. Tähänkin saattaa tulla vielä muutos, sillä lastenhuoneesta on vapautumassa vanha tumma lipasto yöpöydän tieltä. Pohdin vielä, sopiiko lipasto tyyliltään tänne vai jääkö yläkertaan. Portaiden alla näkyvät myös säilytyslaatikot, sillä sisävarastomme on edelleen remontissa. Mies tekee uutta kattoa ja seinille olisi tarkoitus tehdä myös jotain. Pieniä parannuksia on varastossa tehty muutenkin ja pohdimme parhaillaan, vaihtaako lattia vielä?

 

Yleensä meillä on ollut vielä pronssi peili tuossa ruokapöydän vieressä, mutta nyt se on toisella seinustalla tilanpuutteen takia. Valaisin meiltä vielä puuttuu, sillä tähän ei ole omaa valokatkaisijaa. Hommat ovat meillä edenneet melkoisen hitaasti tänä syksynä, sillä olin kuusi viikkoa  pahassa flunssassa. Tänään minulla alkoi lyhyt syysloma, joten toivotaan, että tauko päivätyöstä antaa uutta puhtia!

 

Hyvää viikonloppua!

Saatat myös pitää...