Sisustus

Mustavalkoinen

Alakerrasta on pikkuhiljaa karsiutunut tavaraa pois ja kyllästyin nyt messinginväriseen peiliinkin. On se niin nätti, etten halua laittaa sitä pois, mutta jotenkin se ei nyt sovi olohuoneeseen. Ilme muuten on aivan mustavalkoinen nappuloita ja kukkia lukuunottamatta. Televisiokin on kokomusta ja tv-taso valkoinen… Ruokailutilassa on vähän puunväriä ja vintagea – yhdistelmä on niin minun tyylinen, että hymyilyttää vieläkin. Miten onnekas sattuma olikin löytää lasinen astiakaappi sekä pieni lipasto? Ne tuovat sopivasti charmia ja kodikkuutta. Tavaran vähentäminen on helpottanut paljon arkea ja olohuone on aina siisti. Vähän pitäisi tsempata vielä muiden tilojen kanssa.

Päivittelen instagram-tiliä nykyään niin paljon, että on välillä vaikea muistella, mitä tänne blogiin asti on päätynyt. Siellä onkin kuvia jo hurja määrä ja huomaan, että blogia tulee päivitettyä nyt harvemmin. Ehkä se on osittain tämä kesäkin, kun ulkona tekee mieli viettää aikaa mahdollisimman paljon. Siitä syystä harmittaa, että pihalta uupuu vieläkin kunnon nurmikko. Terassin teko taitaa todella siirtyä ensi vuoteen, mikä on tosissaan sääli. Onneksi pihalla voi kuitenkin viettää aikaa, sillä tulevan tarassin paikalla on kivilaatat. Nyt kun miehen loma alkaa, niin olisi kuitenkin tarkoitus tehdä jotain pihankin eteen, vaikka prioriteetti onkin nyt keittiössä. Tänään olisi tarkoitus käydä ostamassa välitilan laatat ja laitan niistä sitten kuvia, jos mitään viimehetken esteitä ei ilmaannu. Tänään on muuten ollut ihana ja lämmin ilma. Kirjoittelen postausta takapihalla kuplaveden kera. Eipä voisi paremmin nyt olla. Ihanaa päivää!

Saatat myös pitää...

4 kommentti

 1. Instaa on niin paljin helpompi päivittää!
  Mustavalkoinen toimii aina 😉

  Ps. Nyt kommentoin kännyllä! Kiitos 🙂

  1. Sanos muuta, niin kätevää ja puhelin joka paikassa mukana. 🙂
   Hyvä että kommentointi onnistui nyt puhelimella. Itse julkaisen kommentit lähes aina puhelimella joten siksi ne tulee noeasti.

   Mukavaa viikonloppua!

 2. Vähemmän tuntuu olevan enemmän meilläkin, työsarkaa kyllä vielä riittää. 🙂 Ihanan avaralta ja valoisalta näyttää teillä. <3
  Mukavaa viikonloppua!

  1. Kiitos Jenni, uusia käänteitä ei kyllä tästä talosta puutu ;).

   Hyvää viikonloppua! <3

Kommentointi ei ole käytössä.