Mustavalkoiset syntymäpäiväjuhlat


Sisustus / keskiviikko, syyskuu 23rd, 2015

Vietimme viime viikonloppuna esikoistyttäremme 7-vuotissyntymäpäiviä ja pyhitimme molemmat päivät juhlinnalle. Ja vieraita meillä riittikin! Aivan ihanat ja iloiset juhlat – kolmeen otteeseen! Tytär halusi isojen tyttöjen juttuja ja ylle valittiin kaunis pitsinen mekko. 

Kattausta piristettiin hiukan vaaleanpunaisella ja tytär valitsi itse kukat kimppuunsa. Toivoin itse mukaan marjoja, mutta muuten tytär valitsi itse värit ja kaikki. Aika kaunista silmää hänellä.

Äidinkin asuun tyttärellä oli toiveita ja kukapa ei pikkuisen rakkaansa puolesta laittaisi ehkä jopa vähän pikkujoulumaisen hameen?
Kovin paljon ei laitettukaan muita koristeita, lähinnä kukkasia sinne tänne. Mies laittoi vielä lauantaina listoja ja ihan rehellisesti sanottuna valmistelut meni kyllä aika kalkkiviivoille saakka. As usual. Tällaisina hetkinä, kun hikikarpalot nousevat otsaan ja muistat jopa kutsuneesi ihmiset eri aikaan kun ovikello soi, tulee muistutus ohikiitävästä ajasta. Miten onnekas sitä onkaan, että saa valmistella juhlia pienelle ihmiselle ja tuntee itsensä hetken ajaksi tärkeäksi tuolle pienelle olennolle. Kaikki vaiva, työ ja kiire on sen arvoista. Elämä on ihanaa. Seuraavaksi tytöt alkoivat jo intoilla halloweenia. Here we go…

9 Replies to “Mustavalkoiset syntymäpäiväjuhlat”

    1. Kiitos Minttu! Joo nuo on H&M:ltä, tilasin jo kesällä. Sehän on mukavaa, muistelinkin että teillä on synttärit samoihin aikoihin. Oikein riemukasta viikonloppua sinne ja hauskoja juhlia! 🙂

    1. Kiitos Mari! Sehän on kiva, jos vieraita on paljon niin kannattaakin kutsua useammassa erässä vaikka se tuokin lisätyötä. Kiitos linkistä, käynpä heti kurkkaamassa! 🙂 Mukavia juhlia teille!

Comments are closed.