Sisustus

Mustavalkoista

Keskikesä parhaimmillaan, vaikka sää ei nyt ihan siltä tunnukaan. Vähän saisi lämmittää, eikö niin? Nyt tulee pitkästä aikaa ihan perinteinen sisustuspostaus. Alkukesä on ollut aikamoista hulinaa ja tapahtumaa täynnä. Pian rauhoitutaan lomille ja sitten tässä ollaankin jo syksyssä. Aikamoista haipakkaa, kuulostaako tutulta?
Kesän sisustus on hyvin mustavalkoinen, sillä kaipaan raikkautta ja selkeyttä sisälle. Pihalla puskee jos jonkinlaista kasvia ja kukkaa, tuntuu että kotona täytyy päästä rauhoittumaan maltilliseen sisustukseen. Jotain särmää pitää kuitenkin olla, mutta kohtuudella – kodikkuutta unohtamatta.
Mitään uutta en ole hetkeen hankkinut, vaan meillä on nyt hyvä kombo koristeita, maljakoita ja tuikkuja. Jotain pientä kivaa täytyy tietysti hankkia, mutta niitäkin sitten tarpeen mukaan. Koti tuntuu nyt juuri hyvältä eli vähäisiä muutoksia, ellei nyt remonttia lasketa. Kaikki tilathan ei ole meillä vielä valmiita, vaan siellä täällä on enemmän tai vähemmän maalattavaa ynnä muuta.
Meidän sohva siirtyi vähän aikaa sitten hiukan lisää eteenpäin. Seinässä se ei ole ollut, koska välimatka telkkariin on todella pitkä ja pieni valkoinen hay on näyttänyt suorastaan yksinäiseltä kaiken valkeuden keskellä. Ehkä se isompi koko olisi ollut kuitenkin parempi? Ratkaisin asian nyt niin, että sohva siirtyi eteenpäin ja laitettiin valkoinen lipasto taakse. Tämä olikin nyt vähän jäänyt ylimääräiseksi, koska saatiin vaatesysteemit viimein makkareihin. Tämä lipasto tuli oikeastaan tarpeeseen, sillä tänne mahtuu nyt sisustustekstiilit ja muutama viltti. Pari laatikkoa on vielä tyhjänä, mutta eiköhän niillekin vielä sisältöä löydy.

Tykkään, että tila on nyt hyvin käytössä ja ei kuitenkaan tunnu sekavalta tai oudolta. Instassa on näkynyt jo tuo uusi valaisinkin (tai valaisimet). Se iso olisi tarkoitus laittaa porraskäytävään, koska siinä on pisin johto ja sopii muotoilultaa hyvin. Tämä oli oikeastaan miehen idea ja nyt enää pitäisi keksiä, että miten se valaisin saadaan tuonne kattoon asti kun huonekorkeus on juuri tuossa kohtaa korkein…

Pääsette pian tutustumaan uudenlaiseen asumiseen, sillä pääsin kurkkaamaan, miltä Saton uudessa pilottihankkeessa näyttää. Kyseessä on upea tehoyksiö, jossa on todella otettu tilankäyttö haltuun ja ripoteltu sinne tänne nerokkaita ideoita. Kerron hankkeesta postauksessa lisää, joten jääkäähän kuulolle. Instan puolella onkin jo muutamia makupaloja, käykäähän siellä katsomassa lisää.

Saatat myös pitää...

10 kommentti

 1. Upea kotinne, valoisa vaalea jota mustavalkoiset ripaukset vaan entisestään kaunistaa ♡

  1. Kiitos Eija, ihanasti kuvailtu. ♡

 2. Todella kaunis koti ja ihanan valoisaa! Kauniita kuvia olet ottanut 🙂

  1. Kiitos S kauniista kommentista! ♡

 3. Niin raikas ja kaunis koti!

  1. Kiitos Suffeliini! ♡

 4. Tosi kaunista ja ihanan yksinkertaista. Odottelen jo innolla kun pääsen meidän kotia laittamaan. Toivottavasti siitä tulee kiva 🙂 Mukava kun teilläkin alkaa olla valmista ja niin teidän näköistä 🙂

  1. Kiitos Laura ♡ Ihanaa, kun pääset pian laittamaan uutta kotia, ihan varmasti siitä tulee upea varmalla tyylilläsi.

 5. Kaunista ja valoisaa. Tuo alin kuva on ihan suosikkini! 🙂

  1. Kiitos AnuElina! ♡

Kommentointi ei ole käytössä.