Sisustus

MY WHITE HOME OFFICE

Kotitoimisto on vihdoin saanut paikkansa tässäkin kodissa ja ei turhaan vitkasteltu. Pohdimme paikkaa aika pitkään ja muutamaan kertaan olimme jo tulleet siihen tulokseen, ettei meille ehkä mahdukaan työpöytää. Kotitoimisto on kuitenkin meille aika tärkeä, sillä työskentelemme jonkin verran myös kotona. Silloin on hyvä olla ainakin yksi tukipaikka, jossa säilyttää tietokonetta, toimistotarvikkeita sekä muistilappuja.

Mitään uusia hankintoja ei nyt varsinaisesti ole tehty, vaan tavarat on koottu meidän kotoa. Tällä hetkellä yksi ruokapöydäntuoli on työtuolina, joten yksi tuoli pitää vielä ostaa. DSW – tuoli (ei kuvassa) tulee ehkä myyntiin ja ostan sen Panton – tuolin, mistä olen haaveillut jo todella pitkään. Yksi DSR (kuvassa) täytyy ostaa vielä ruokapöydän äärelle, muuten uutta ei tarvita.

Työpöytä on se sivupöytänä toiminut Ikean pöytä. Se ostettiin meille alunperinkin niin, että sitä voisi myöhemmin käyttää myös työpöytänä. Sitähän se oikeastaan onkin – monikäyttöinen kaluste.

Amaryllis oli minusta paras vaihtoehto tähän, sillä se on kapea ja pitkä. Silloin tilaa jää muulle, mutta yleisilmeeseen tulee visuaalisuutta, korkeutta ja erilaisuutta. Amaryllis on yksi lemppareihin lukeutuva ja onneksi en ole aidollekaan allerginen.

Katsotaan mihin suuntaan työpiste muotoutuu, laitan kuvia kun ilmeeseen tulee muutoksia. Toisinaan pöytä voi toimia myös apupöytänä esimerkiski lastenjuhlissa.

 

Hyvää viikonloppua!

 

 

Saatat myös pitää...