Sisustus

Naamiaiset

Viikonloppuna juhlittiin eskarilaisen synttäreitä – hieman jälkijunassa, mutta kuitenkin. Syksy on tuonut tullessaan kaikenlaista ja juhlittiin tyttären syntymäpäiviäkin muutaman viikon myöhässä. Olemme tällä välin muuttaneet toiseen vuokra-asuntoonkin (jos ihmettelette kuvia), kun kuviot ovat menneet hiukan uusiksi. Bloggailen tästä vielä lisää, moni varmaan on miettinytkin miten remontti etenee. Nyt järjestettiin kuitenkin tyttären syntymäpäiväjuhlille aikaa ja unohdettiin remppatomut jaloistamme.

Meillä oli Frozen -aiheiset naamiaiset tyttären toiveesta. Vaikka en mitään kovin ihmeellisiä hienouksia ehtinyt järjestää, niin tytär oli kuitenkin hyvin mielissään koristeista ja tarjottavista. Koristeita löysin muuttolaatikoista vain kahden Tukholmasta ostetun paperipallon verran, mitkä olivat viime vuonna myös koristeena. Ilmapallot ostin Ombrellinosta, kun sattuivat olemaan just passelin väriset. Muutenkin sain olla aikamoisen luova, nimittäin ihan kaikki on pakattuina ja ties missä kellarin ja uuden kodin välillä. Maljakoksi täytyi ottaa musta purkki, mitä olin ajatellut ihan muuhun käyttöön. Toki hienostihan se virkaansa toimitti. Yhden yhtä maljakkoa en ole vieläkään löytänyt, vaikka niitäkin meillä muutama löytyy. Pentikin sininen maljakko olisi ollut täydellinen, mutta en tiedä yhtään missä se on tällä hetkellä. Pari tuikkuakin on ollut pakko ostaa, kun kynttilöitä tekee mieli iltaisin poltella..
Prinsessa sai aivan ihastuttavia lahjoja oli erittäin mielissään, kun kaikki kaverit pääsivät paikalle. Popparirasiat löytyi kesän Tukholman matkalta ja niitäkin sattui olemaan oikea määrä eli yhtään ei jäänyt jemmaan. Tälläkin kertaa mentiin hyvin simppelillä linjalla tarjottavien kesken. Kaikille maistui ja jopa voileivät olivat erittäin suositut. Lämmin kiitos vielä ystäville mukavista juhlista!

Rennoissa tunnelmissa siis tällä kertaa täällä.

Saatat myös pitää...

8 kommentti

 1. Ihanalta näyttää ja kakku varsinkin on herkullisen näköinen.

  1. Kiitos Sanna! Kakkua en valitettavasti ehtinyt itse maistamaan, raikkaan makuinen se kuulemma oli. Visuaalinen ilme oli myös omaan mieleeni.

 2. Just passelit koristelut kaikkineen 🙂

  1. Kiitos Elisa Lpp. 🙂 Tällä kertaa less is more taisi pitää paikkaansa, ainakin aikasempiin vuosina verrattuna koristeiden määrä oli suorastaan minimaalinen 😉

 3. Ihanan simppelin näköistä, juuri sopivat tarjoilut 🙂 Kiva kuulla, että kaikki vieraat pääsivät paikalle.

  1. Kiitos Anna Maria. 🙂

 4. Yksinkertaisen kaunista. 🙂
  Onnittelut nuorelle prinsessalle!
  Mikä täyte tuossa kakussa on?

  1. Kiitos Minttu. 🙂
   Piti ihan käydä kurkkaamassa valmistajan sivuilta, kun kakku tilattiin leipomosta. Kakussa on mango-limetäyte ja manteli-marenkipohja. Tosiaan en ehtinyt maistaa itse kakkua yhtään, eli paha mennä sanomaan onko makea, kirpeä vai jotain siltä väliltä. 😉

Kommentointi ei ole käytössä.