Sisustus

Nami

Meillekin on kevät alkanut tulla kotiin ja muutamia tarvehankintoja on tehty. Torkkupeitto oli ajatuksena laittaa lasten mustavalkoiseen huoneeseen, mutta tuli nyt toistaiseksi ilahduttamaan sohvalle olohuoneeseen. Kuosi miellyttää tosi paljon, ja tämä on nimeltään Nami.

Minulla on erittäin suuri houkutus ostaa toinenkin tällainen matto, mutta mustavalkoisena. Tämä olisi just passeli ruokailutilaan. Vaikka on villainen, niin tekisi mieli kokeilla miten pysyy käytännössä kuosissaan. Lapset alkavat olla jo sen verran isoja ja siistejä, että nykyään vahinkoja sattuu harvoin ja se ei joka kerta ole lapsi, joka jotain kaataa tai tiputtaa.

Meillä on leikitty nyt koko viikko Frozenia, mitä käytiin katsomassa viime viikonloppuna elokuvissa Ainon kanssa. Aino on ihan vakuuttunut, että hänen täytyisi saada nyt Frozen-huone eli olisi remontin paikka. Ollaan päästy sen verran sopimukseen, että jos intoa vielä löytyy niin tehdään jäänsininen huone sitten seuraavaan kotiin, jos hän saa oman huoneen (mikä siis on tavoitteena). Sovittiin, että voidaan nyt ensi alkuun suunnitella synttäreitä sillä teemalla. Pikkusiskon synttäriteema on myös melkein varmistunut, nyt keikutaan kahden vaiheilla. Ongelmana on se, että juuri on ollaan sovittu aiheesta, niin alkaa esiintyä lisää toiveita: pupusynttärit, koirasynttärit jne…Here we go! 🙂 Tästä syystä ei nyt kovin paljon keskitytä teemaan lasten kanssa, vaan kevään korvalla katsotaan sitten lisää. Se ei tosin estä äitiä vähän suunnittelemasta…

Saatat myös pitää...

10 kommentti

 1. Anonyymi says:

  Hei!

  Pysyykö tuo pandora matto hyvin paikoillaan laminaattilattialla?

  Itseänikin himottaisi se mustavalkoinen matto, mutta en ole uskaltanut ostaa sitä, koska pelkään, että se ei pysy paikoillaan. En haluaisi laittaa sen alle liukuestettä, koska ne ei minusta ole yhtään käytännöllisiä. Myöskään sohvaa tai mitään muutakaan sen päälle ei meillä tulisi.

  Nina

 2. Hei Nina,

  Meillä matto liikkuu aika herkästi, mutta pysyy paikoillaan kun siinä on painoa. Tällä tarkoitan olohuoneen pöytää sekä sohvan jalkoja. Mikäli maton päälle ei tule mitään, se saattaa liikkua helposti. Näin ainakin meillä.
  Kiitos kommentistasi!

 3. Näyttää tosi kivalta, itsekin tykkään tuosta matosta tosi paljon 🙂

  1. Kiitos Johanna! Tuo on kyllä tosi kiva, ensikosketusta sain kuosiin jostain sisustusohjelmasta (jokin ulkomainen) missä olohuoneesta oli saatu ylellinen juurikin maton valinnalla.

 4. Ihana torkkupeitto!!! Söpönen kuosi, tykkään!

  1. Kiitos Viivi! Tuo on kiva, tytöt tykkäsi myös.

 5. Todella nami Nami! 😀
  Ihanaa viikonloppua!

  1. Kiitos samoin sinulle Eija! 🙂

 6. Ihana tuo Nami kuosi!!! 🙂

  1. Niin on 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.