Sisustus

Old wine box on wheel

Vanha viinilaatikko sai viimein pyörät alleen ja nyt se täyttää funktionsa paremmin. Näitä ”pyörälaatikoita” on näkynyt niin monessa paikassa, etten muista enää mistä idea tähän lähti. Jokatapauksessa tämä on tosi hyvä juttu, sillä laatikko on aika raskas siirtää ja saattaa naarmuttaa lattiaa ikävästi.
Olohuone tuntuu nyt aika kivalta, kun siellä on sopivasti vanhaa ja uutta. Haaveilen tosi kovin antiikkisesta pöydästä tai vanhasta puupöydästä, mikä tulisi tuohon rahin paikalle ja sen saisi takaisin ikkunan alle. Edellinen pöytä osoittautui niin korkeaksi, että se alkoi häiritsemään tosi kovin. Siinä ei voinut pitää mitään, jos halusi lepoasennossa katsoa televisiota. Muuten tyyli ja malli oli ihana. Se pitäisi nyt sitten myydä, en tiedä laittaisko huutikseen. Menisikö se kaupaksi?
Pyörien valinta oli yllättävän vaikea, sillä valikoimaa oli tosi paljon mustien, kumisten ja puisien pyörien välillä. Kokoakin löytyi ihan pienestä tosi suureen. Mitään kivoja värejä tosin ei ollut saatavilla, vaan nämä perus mustat ja harmaat. Mutta nämähän menee hyvin? Itse tykkään kovasti.

Isäni toi minulle taannoin vanhan pelini, minkä olen saanut häneltä tuliaiseksi Thaimaasta joskus lapsena. Lapset ihastuivat kovasti palikkapeliin ja se pääsi olkkariin odottamaan paikkaansa.
Jos nyt joskus löydetään sopiva/mies tekee tähän pienen hyllykön, niin siihen se sopisi hyvin.

Toinen puulaatikko on vanha perunalaatikko, minkä olen ostanut kukkakauppiaaltani. Tykkään tosi kovin, kun näissä vanhoissa tavaroissa ja esineissä on vanhoja merkintöjä, maalia ja kirjoitusta. Ne kertovat äänetöntä tarinaa ja elävät edelleen, vaikka ovatkin ties miten kaukana kotoaan.
Meidän kesäpartsikin on ottanut suuntaa, sillä meidän pelargonioille ja hortensialle kävi ohraisesti. Harmittaa, ettei hortensia kestänytkään tänä kesänä yhtä pitkään (siis alle puoli kesää) ja jotain muuta piti keksiä tilalle, kun en raaskinut yhtä kallista kukkaa ostaa tilalle. Nyt siis meni kukkakaappi ja puska uusiksi. Postailen aiheesta lisää, kun juhlahulinat helpottavat. Myös tavaran karsiminen jatkuu rankalla kädellä. Huutiksessa on paljon kohteita myynnissä ja lisää on tulossa. Tällä hetkellä olisi niin monta juttua, mistä tekisi mieli postata vaikka aika ei riitä. Katsotaan ensin synttärit alta pois.
Ihanaa viikonloppua kaikille! 
Mia

Saatat myös pitää...

16 kommentti

 1. Kiva idea lyödä pyörät alle, saa kätevästi liikuteltua eikä naarmuta lattiaa. Viettäkäähän mukavat synttärit <3

  Ihanaa aurinkoista viikonloppua!

  1. Kiitos Jansku! Oli oikein hauskat synttärit. 🙂
   Aurinkoista viikkoa sinulle!

 2. Sehän on hieno! Just sopiva lehdille tmv.

  1. Kiva kuulla! Etenkin tuo laatikin koko on hyvä, ei liian iso, mutta lehdille paljon tilaa.

 3. Aivan ihana lehtilaatikko 🙂

  1. Kiitos. 🙂

 4. Aivan loistava lehtilaatikko 🙂

  1. Kyllä, itse tykkään myös. 🙂

 5. Itse omistan samanlaisen laatikon ja en ole kyllä ajatellutkaan, että pyörät voisi sinne alle laittaa 🙂 Hyvä idea!! Laatikkoa kun joutuu aina välillä nostella ja se on kaikkien lehtien kanssa hyvin painava 🙂

  1. Meillä on meinannut laatikot naarmuttaa lattiaa ja siksi nuo vanhat puiset elementit ovat olleet hiukan jäähyllä. Pyörät on kyllä kätevät alla. 🙂 Lisää näitä hauskoja ideoita löytyy. Alvhemin sivuilta.

 6. Kiva parannus nuo pyörät! Täytyypä harkita omiinkin laatikoihin.. 🙂

  1. Niin on. 🙂

 7. Minulta löytyy sama Thaimaasta ostettu peli 🙂 Mukava tunnelma teillä! Meillä on yksi vanha laatikko keittiön korkean kaapiston päällä ja toinen terassilla. Mukavan rouheita ja käytännöllisiä ovat 🙂

  1. Hauska sattuma. Et sattuisi tietämään pelille nimeä? 🙂
   Laatikot on todella rouheita ja vastakohtia muuten vaalealle ja nykyaikaiselle sisustukselle. Näin tällaisen joskus vuosia sitten brittiläisessä sisustusohjelmassa (nimeä en muista) ja ihastuin välittömästi. Nyt näitä löytyykin meiltä jo kolmin kappalein… 🙂

 8. Hieno! Kaunista sunnuntaita!

  1. Kiitos! 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.