Lifestyle Sisustus

Oliivipuu

Auringonvaloa tulvii eteiseemme auringon noususta aina iltapäivään saakka. Valoisa tila on oiva paikka uudelle oliivipuulle, jota yritän pitää hengissä ainakin tämän kesäkauden. Betoniruukku on vanha, hankin sen meidän vanhaan kotiimme. Betoniruukku on kesäinen ja käy minusta hyvin eteistilaan.

Eteisen lasiovi tekisi mieli uusia jossain vaiheessa, mikäli ovi päätetään säästää. Tällä hetkellä ovi on pakollinen, sillä varaston remonttipölyt pysyvät paremmin poissa. Meillä on vielä yllättävän paljon hommat kesken tässä kodissa. Toivon mukaan jaksaisimme tehdä pakolliset työt loppuun ennen kesää.

Olen saanut useammalta lukijalta kiitospostia eteisen laattalattiaan liittyen ja olen todella ilahtunut, että postauksista on ollut hyötyä niin usealle lukijalle. Moni on myös kysellyt laatan perään ja muutama postaus takaperin löytyykin tietoa. Kuviolaatta oli minulta yllättävän rohkea päätös, mihin olen ollut erittäin tyytyväinen. Eteinen on nyt hyvin toimiva ja säilytystilaakin on kaapissa reilusti. Sävymaailma on riittävän mielenkiintoinen ja samalla rauhallinen, joten silmä ei ole kyllästynyt.

Nyt perehdyn hieman oliivipuun hoitosuosituksiin. Toivon, että tämä puu säilyisi mahdollisimman pitkään elossa meillä.

Saatat myös pitää...