Sisustus

Olohuoneen matto

Olohuoneen mattoa on etsitty ja pohdittu jo pitkään. Meille ostettiin neljä vuotta sitten VM Carpetin nukkamatto, mutta se on aikaa myöten alkanut tuntua liian beigen väriseltä. Koko on hyvä, mutta väri eikä tyyli ole oikein istunut pitkään aikaan lookkiin.
Pari vuotta sitten näin jossain blogissa tämän upean Ikean maton ja tästä alkoi haaveilu.
Viime syksynä jo etsiskeltiinkin kyseistä mattoa, mutta eipä ollut harmikseni Ikeassa enää saatavilla.
Nyt sain kuitenkin kuulla, että sitä on Ikeassa saatavilla, joten tehtiin sellainen päätös, että satsataan tähän mattoon. Ikävä kyllä matto onkin nyt loppu pääkaupunkiseudulta, mutta jään odottelemaan uutta kuormaa. Meille siis kotiutuu tämä matto, kun sitä on taas pian saatavilla.
Tämän parempia kuvia en löytänyt matosta, mutta eikö tämä olekin ihana? Oon varma, että meidän DSR-tuolit natsaa ihan täydellisesti maton kanssa!
Mitäs tykkäätte?
Mia
[Kuvien lähde]

Saatat myös pitää...

11 kommentti

 1. Se on kiva matto! Blogissa Kesällä kerran on tuo sama matto näkynyt..

 2. Kauniita kuvia ja kauniilta tulee varmasti näyttämään matto teilläkin 😉

 3. Hih, hauska sattuma, kotiutin saman maton tänään ja ah, ihanalta näyttää lattialla! 🙂

 4. tuo on kyllä ihana matto! ja aika usein loppu lähes joka Ikeasta. itse tuota harkitsin myös, mutta päädyin sitten Annon hieman simppelimpään versioon. isommat raidat ja samat värin kumminkin 🙂 tästäkin olen tykännyt todella paljon!!

 5. Anonyymi says:

  Sulla on aivan mahtava blogi, tykkään todella paljon sisustustyylistäsi! Olisi muuten mukavaa, jos postauksissasi Facebookin, Twitterin ja Bloggerin lisäksi olisi Pinterest-jakamismahdollisuus, toivottavasti joskus tulevaisuudessa tulee.. 🙂

 6. Matto on kerrassaan ihana 🙂

 7. Itse hankin maton Raision Ikeasta kaverin kautta. Siellä niitä on hyllyssä. Tämä tuntuu olevan sen verran suosittu, että kuorma myydään välittömästi loppuun. Tsekkaa myös Annon villamatot, niissä kauniita kuoseja! Meillä uuden talon rakennusprojekti meneillään ja tämän Stockholm randin hankinnan jälkeen aion vielä ostaa Annon Pandoran.

 8. Tuo matto on kyllä kiva. Nyt vaan oisin kaivannut tähän semmosta kuvaa teidän olohuoneesta johon sen maton ois voinu kuvitella 😉

 9. Anonyymi says:

  Hei!
  Uusimmassa maalla lehdessä oli kiva teksti aiheesta:blogimatto… ekaks Ikean raidallinen Stockholm Rand ja sitten tämän alkuvuoden hitti Anno Collectionin Pandora.Jännitetään mikä on seuraava sillä todelliset trendinenät ovat jo vaihtaneet Pandoransa johonkin uuteen…

 10. Tuo matto on tosi hieno, näyttää aivan mahtavalta Jennillä! Sopii varmasti teillekin hyvin:D

 11. Näitä mattoja on muutamassa blogissa jo vilahdellutkin 🙂 Itse tykkään hobbyhalin harmaa/valkoisesta, on hb:n uutuuksia.

Kommentointi ei ole käytössä.