Sisustus

Organizer – Ikean Kuggis

Arjen alettua meillä on elelty hallittua kaaosta. Kaikesta suunnittelusta huolimatta uusi elämänvaihe ei ole käynnistynyt ihan niin mallikkaasti, kuin olisi voinut toivoa. Tietysti lapselle on annettava tilaa kasvaa ja oppia uutta, mutta vanhempana tahtoisin hallita ainakin tavarakaaoksen paremmin. Ehkäpä se osittain johtuu siitäkin, että uuden kodin myötä monet tutuksi opitut rutiinit ovat kääntyneet päälaelleen. Toisaalta monen monta kuukautta ollaan jo selvitetty ja järjestelty kotiamme. Tuntuu, kuin iso kasa olisi möyhitty yhä uudelleen ja uudelleen. Ja minä kun luulin, että turhasta ollaan päästy eroon. Kuinka olinkaan väärässä! Kuulostaako tutulta?
Tässä eräänä päivänä päätin, että meille on hankittava ainakin muutama kookas säilytyslaatikko. Jonkin aikaa olinkin katsastanut sellaista laatikkoa, jossa olisi lokeroita. Ihan onnettomia olin vain löytänyt. Ei yhtään omaan makuun sopivaa. Inhoan nimittäin enemmän kuin mitään isoa kasaa tilpehööriä, mitä luultavammin en kuitenkaan tarvitse. Tavarakasaa tutkaillessa löysin kuitenkin paljon tärkeää, joita ilman ei pärjää. Tarvittiin hyvä säilytyslaatikko.
Ikeaan on uusiutunut hiljattain säilytysosaston tuotteita ja harmikseni yksi sopiva laatikko on ilmeisesti poistunut valikoimasta. Löysin tilalle kuitenkin nämä uudet, vähän suuremmat laatikot, jotka ovat tukevaa tekoa. Kyseessä on kannellinen Kuggis laatikko, johon saa myös lokerikon.

Tässä alimmassa kuvassa näkee korkeuseron. Lokerikon saa siis laatikkoon ja näppärästi alaosaan jää reilusti säilytystilaa. Ostin näitä kaksin kappalein ja toiseen laitoin tyttöjen Lego Friendsit. 

Tämä on aivan loistava askartelutarvikkeille, sillä teipit, sakset, helmet ynnä muut saa kätevästi lokeroihin. Meillä on melko vähän askartelutarvikkeita, sillä tapaan ostaa niitä aina tarpeen mukaan. Jotain jää kuitenkin aina yli tai hankin niitä varastoon, joten jonkinlainen säilytyslaatikko tai – paikka on tarpeen. Sitten vaan huopapalat pohjaan ja sängyn alle piiloon!

Saatat myös pitää...

14 kommentti

 1. Kätevän oloinen säilytyslaatikko ja se on kivaa, kun saa samaan laatikkoon kaikki tarvikkeet kerrosten ansiosta. Mukavaa, että on tullut näitä uusia säilytysratkaisuja, niitä kun ei voi koskaan olla liikaa. 🙂

  Mukavaa sunnuntaita! <3

  1. Se on ihan totta, uusia ratkaisuita muuttuviin tilanteisiin. 🙂 Mukavaa sunnuntaita myös teille! <3

 2. Wautsi! Onpas kätevä! Ikeasta löytää vaikka ja mitä 🙂

  1. No niinpä, olin tosi iloinen kun bongasin tämän sieltä. Mietin jo itse sopivan lokerikon väsäämistä mihin olisi mennyt ikuisuus. Ikeassa kannattaa nähtävästi käydä aina tsekkaamassa ensin. 😉

 3. Nämähän on ihan loistavat säilytyslaatikot!

  1. No kyllä, sopivat moneen tarkoitukseen! Tänne voisi sopia myös meidän joulukoristeet, kun sisältävät pieniä palloja yms. mitkä tarvitsevat pieniä purkkeja.

 4. Kätsyt! Voi kun saisikin sellaisen järjestyksen että kaikikka tavaroilla olisi oma paikkansa ja se kulkeutuisi aina sinne takaisin! Meillä noita tilpehööri-laatikoita on useita, plääh.

  1. No niin juuri! Meillä ollaan jo parempaan päin, vielä kun saadaan olohuoneeseen uusi säilytyskaappi niin pitäisi helpottaa.

 5. Kiitos vinkistä, tuohan vaikuttaa loistavalta säilyttimeltä moneen tarkoitukseen.

  1. Ilo kuulla, jos tästä oli vinkkiä tai ideaa omiin tarpeisiin. 🙂

 6. Onpas kivat, kiitos vinkistä!

  1. Ole hyvä! 🙂

 7. Onpas näppärä! Minä tykkään että tavarat ovat jämptisti järjestyksessä, joten kaikki laatikot ja lokerikot ovat minun mieleen. Suunnitelmissa olisi Ikea-reissu huomiselle, joten voi olla että tämmöinen laatikko lähtee mukaan… 🙂

  1. Oikein kiva kuulla, itse tykkään hurjasti organisoimisesta ja järjestyksestä. Hommat pysyvät kasassa. Oikein kivaa Ikean reissua, sellainen on meilläkin mielessä alkuviikolle. Kannattaa muuten katsastaa sarjan muutkin tuotteet, meiltä löytyy myös muut koot ja tykkään paljon. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.