Sisustus

Orkidea

Tulipa nyt kuvailtua tyttöjen orkideakin, kun sattui niin aurinkoinen päivä! Tämä yksilö on säilynyt jo pari viikkoa elossa ja selvinnyt yhdestä tankkauksesta. Kaikki vinkit ja vihjeet ovat tervetulleita!

Siskoni kertoi, että kukkaa täytyisi pitää kirkkaassa astiassa, mutta eipä minulla ollut tähän hätään kuin tuo Aalto-vaasi, mihin laittaa. Valkoinen ruukku olisi muuten täydellinen tuolle.

Lelukaapista lähti ovet ja arvatkaa, onko tämä nyt käytännöllisempi? Edelleen on ne korit hankkimatta, oon löytänyt niin monta hyvää vaihtoehtoa että on iskenyt valinnan vaikeus! Vaaleanpunaisen ähky on tosiaan pahentunut ja kohta on kaikki pinkki karsittu pois! Selkeys ja kirkkaat väripilkut, tervetuloa meille.

Harmaa Pandora-matto päätyi kuitenkin tänne lasten valtakuntaan, sillä eka vaihtoehtoni ei istunut tänne kahdesta syystä. Latu oli ensinnäkin aivan liian liukas! (liukas tämäkin, mutta vain murto-osan siitä). Toisekseen A sanoi, ettei halua mattoa huoneeseen, ei kuulemma sovi. Niinpä laitettiin Pandora tänne. Arvatkaa, kävikö tämä myös meidän huoneessa… Itseasiassa olen ajatellut ostaa saman maton musta-valkoisena. Tuo kuvio on niin nätti ja sopisi hyvin Ikean musta-valkoisen tyynyn kanssa yhteen. Ruokailutila näyttää nyt ihan toisenlaiselta, olo- ja makuuhuone myös! Tällaisia vaikutuksia sillä on, kun paahtaa töitä kotona ja on viikonloput muissa (sisustus)maailmoissa.
Kiinnostaisiko kurkata meidän tämänvuotisiin parvekesuunnitelmiin ja kokonaisuuteen?
Tänään luvassa jotain mukavaa, postailen siitä sitten myöhemmin tänään. 🙂

Saatat myös pitää...

9 kommentti

 1. Ilmeisesti juu läpinäkyvässä. Ei munkaan omani ole 🙂 Ja yritän kerran viikossa upottaa sen veteen hetkeksi..Saattaa mennä kyllä kolmekkin viikkoa :)) Varsinainen hortonomi mie!
  Kivoi kotikuvei!

  1. Kiitos Birgit ja mukavaa, kun olet löytänyt blogiini.
   Hyviä vinkkejä, muistaakseni sain sellaisen neuvon että terälehdistä näkee kun kasvi alkaa tarvita tankkausta.
   Eli voi hyvinkin olla, että pärjää joskus vähän pidempiäkin aikoja kastamatta veteen.

 2. Kaunis orkidea ja ihana huone. Vinkkejä mulla ei ole antaa, nyt on äidin orkidea hoidossa joten vinkit olisi tarpeen tännekin.

  1. Kiitos Saga!
   Täytyypä toivoa, että joku lukija valaisisi vähän 🙂 – itse olen joka kerta saanut kukan hengiltä.

 3. Orkidea on ihana. Harmi ettei pysynyt meillä hengissä.

  Pandora on kiva mustavalkoisena, suosittelen!

  Ja kaikki postaukset kiinnostaa aina! <3 Voisitko tehdä "must have"-postauksen?

  1. Niin on harmi! Itsellä meni pitkään, että opin pitämään kukasta, mutta kaunishan se on.
   Pandora on ostoslistalla, täytyy kyllä ensin säästää siihen rahaa.

   Mukava kuulla että aiheet jaksavat kiinnostaa laidasta laitaan. Laitanpa aiheen muistiin, voisinkin tehdä toivepostauksen heti, kun ehdin paneutua aiheeseen paremmin. 🙂

 4. Kaunis huone, pidän muutoinkin kotisi värimaailmasta ja tunnelmasta 🙂

  1. Kiitos sikurina, mukava kuulla että kivalta näyttää.
   Tervetuloa blogiini!

 5. Anonyymi says:

  Heippa! Jos sulla on jotain kukkaravinnetta (orkideoille myös omaansa myynnissä), niin lurauta sitä siihen "kylpyveteen", jonne orkidean upotat, jaksaa kukkia pidempään. Herkkiä vedolle, rakastavat aurinkoa, myös ne vihreät ja yhteyttävät juuret (siksi läpinäkyvä astia).

Kommentointi ei ole käytössä.