Sisustus

Pääsiäistunnelmissa

Kauan odotettu palmusunnuntai! Oksien koristelussa vierähti useampi tunti ja väsynyt askartelija meinasi nukahtaa jo pöytään. Oli omatoimisesti jatkanut silkkipaperin leikkaamista aamutuimaan ja ruokailutilassa odotti värikäs silppukasa. Kerrankin onnistui siivoaminen tytöltä nopeasti, kun luvattiin, että virpomispalkat saa syödä aamiaisen jälkeen. Virpominenhan tapahtui jo heti äitin herättyä.
Vähän tunnelmia vanhoista kuvista. Olin tänävuonna tosi aikaisessa ruohon ja muiden koristuksien kanssa, että saatiin jo alkuviikosta kaikki esille. Tänä vuonna pääsiäinen on itsellä kiireistä aikaa opinnäytetyön osalta, joten saa nähdä miten vietetään juhlaa. Saisi kyllä kohta aurinko pilkahdella, melkein koko viikonloppu ollut harmaata ja sateista.
Inspiraatiota oksien koristeluun Sannan Kotvasia -blogista. Samoja silkkikukkia on ollut meillä jo useampana vuonna ja S:n yksivuotissynttäreillä Peikon oksissa koristeina. Suklaamunia taitaa olla sen verran hamstrattu, että niitä riittää varsinaiseen pyhään. Virpojia on meillä jo käynyt, iltapäivällä olisi tarkoitus lähteä tyttösten kanssa kierrokselle!
Mukavaa palmusunnuntaita!

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Kivoja kuvia ja kauniit oksat!

  2. Mukavaa palmusunnuntaita sinnekin 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.