Sisustus

Paisley valloitti makuuhuoneen

Kevät tuli maaliskuun myötä myös makkariin. Yhtään ei ole sininen väri houkutellut tai tuntunut omalta, mutta nyt oli sen aika palata takaisin. Viime kesänä hankkimani GANTin siniset Paisley-kuvioiset lakanat ovat mielettömän pehmoiset ja miellyttävän tuntuiset. Mitään muuta muutosta täällä olekaan, paitsi vähän kuvia lisäsin tauluhyllyihin. Yöpöytä edelleen hankkimatta, pohdin vielä kahden vaihtoehdon välillä. Nyt siis ollaan vuosi mietitty sopivia ja parin vaihtoehdon pyörittäminen mielessä tuntuu jo hullulta! Combonili on tulossa ainakin lastenhuoneeseen, mutta onko siitä meille? Jaa-a, sitä en tiedä. Ehkä kuitenkin Iittalan vakka, se korkeampi malli? Mielessä on ollut enemmin tai vähemmin muitakin vaihtoehtoja, mutta nämä kaksi nyt viimeisimpinä (tai pisimpään). Hakusessa siis jotain yksinkertaista ja simppeliä!

Saatat myös pitää...

5 kommentti

  1. Mulla on myös menossa Paisley-vaihe. Kuosia on pakko saada ainakin vierashuoneen uuteen sisustukseen! Samoin vierashuoneen värimaailmasta tulee sininen, vaikka ennen en siniselle ole lämmennyt. Kauniit lakanat!

    1. Paisley sopii niin monen kanssa. Yritin etsiä ensin sopivaa kangasta, mutta sitä on ollut todella huonosti saatavilla tai en ole osannut etsiä oikeista paikoista. Kuosi kävisi kivasti myös koristetyynyihin.
      Tulee varmasti kaunis sisustus teidän vierashuoneeseen!

  2. Ihanan näköistä!

    1. Kiitos JohannaL 🙂

  3. Näyttää tosi hienolta! 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.