Kaupallinen Sisustus

Päivitä makuuhuone valmiiksi syksyyn

Kaupallinen yhteistyö Hemtexin kanssa.

Kaupalliset linkit on merkitty alleviivatulla harmaalla tekstillä.

Heinäkuu alkaa olla jo lopuillaan ja elokuu alkaa huomenna. Kesäkuukaudet ovat menneet vauhdilla ja kalenteria tänään tutkaillessa huomasin, miten tulevien viikkojen ohjelma alkaa täyttyä. Pikkuhiljaa täytyy aloittaa jo lasten kouluvuoteen valmistautuminen ja nyt onkin hyvä aika tehdä hankintoja, kun kaupoissa on vielä hyvät alennusmyynnit meneillään.

Kuuma kesä on näkynyt kotona myös yllättävänä pyykkivuorena ja selvästi osa lakanoista vetelee jo viimeisiään. Vaikka meillä ei ole määrällisesti kovin paljoa lakanoita ja pyyhkeitä, silti niistä saa ison kasan aikaan. Toisaalta niitä täytyy myös pestä useammin ja silloin ne ovat kovalla käytöllä. Tein edellisen postauksen innoittamana moodboardin, johon kokosin omia suosikkituotteita Hemtexiltä. Nyt on nimittäin sopiva aika uudistaa makuuhuonetta ja valmistautua arkeen laittamalla koti kuntoon. Kehtaan kyllä myöntää, että vaikka puoli rantaa on kulkeutunut meille, en siltikään ole jaksanut siivota helteellä yhtä ahkerasti.

Tuotteet: Hemtex

Tässä on minun suosikkeja, joilla saa helposti päivitettyä makuuhuoneen tunnelmaa hieman syksyisempään. Suosin tummia sävyjä, luumua, graniittia ja yönsinistä. Vaaleat sävyt pehmentävät ja ilme säilyy yksinkertaisena, kun valitsee yhden tumman sävyn korostukseen.

Jos makuuhuone tai tila on pieni, kuten meillä, suosittelen hankkimaan vähän tilaa vievän seinävalaisimen. Tämä ihastuttava seinävalaisin Gloria, kromin värisenä on skandinaavinen valinta. Se sopii hyvin myös olohuoneeseen tunnelmavaloksi.

Kuva: Hemtex

Tummanharmaa päivänpeitto Ines on rouhea valinta. Sen reunoissa olevat hapsut ovat minusta viehättävät ja riittävän vähäeleiset. Peitto on ollut ilmeisen suosittu, sillä sitä oli enää vähän saatavilla. Kannattaa olla nopea, jos ihastuit.

Hohtavan harmaa verhotamppi Tassel viimeistelee tyylin. Tämä sopisi hyvin myös olohuoneeseen niin valkoisiin, kuin harmaisiin verhoihin. Sopii koristeena myös sellaisenaan.

Kuva: Hemtex

 

Yksi kestosuosikkini Hemtexin mallistosta on Hotel Selection 1902 lakanat ja pyyhkeet. Nämä ylellisen tuntuiset pussilakanat ovat kauniit yksinkertaisen mustan kanttauksen kanssa. Saman sarjan kylpypyyhkeet ovat olleet meillä myös kovassa käytössä. Kestävät hyvin käyttöä ja pesua menettämättä muhkeutta.

Kuva: Hemtex

Mainitsinkin aikaisemmassa postauksessa, että makuuhuoneessa on hyvä olla jonkinlainen säilytyskori peittoa tai tyynyjä varten. Vaalea säilytyskori Smart Big sopii makuuhuoneeseen ja sitä on myös saatavana monessa eri koossa. Kahvojen ansiosta koriin voisi sujauttaa vaikkapa kevyen viltin ja kirjan ja suunnata pihalle tai puistoon lukemaan.

Kuva: Hemtex

Vaaleanharmaa kalanruotokuvioinen torkkupeitto Adam on makuuhuoneen tyylin viimeinen silaus. Taidan ilmeisesti tykätä melko paljon hapsutuotteista, kun tämä on jo kolmas aiheeseen liittyvä. Tyylikäs viltti on loistava valinta pian hämärtyviin viileämpiin iltoihin. Nappaisin kotiterassille mukaan.

Löysitkö jo oman suosikkisi? Kannattaa käydä kurkkaamassa Hemtexin alennusmyynnit verkkokaupasta, jotka myyvät parhaillaan viimeisiä kesätuotteita.

Sisustuksen päivittämisestä sen verran, että yläkerran pikkuvessa on kokenut remontin tässä loman aikana. Taidan saada sen tänään kuntoon ja laitan pian esittelyn pienen budjetin remontista.

 

Bloggaaja saa korvausta linkkeihin liittyvästä ostamisesta Hemtexiltä.

Saatat myös pitää...