Sisustus

PARI SISUSTUSJUTTUA

Olen varmaan epätyypillisin sisustusbloggaaja, jos paljastan etten ole käynyt kertaakaan syksyn Habitare-messuilla. Tasan yhden kerran olen vieraillut sisustusaiheisilla messuilla, olisikohan ollut viime keväänä? Inhoan väenpaljoutta yli kaiken ja haluan liikkua väljissä vesissä. Yksi syy on myös ajoitus, mikä on ollut aina huono, nimittäin tyttäremme syntymäpäivät ovat aina osuneet messuviikonloppuun ja ei tarvitse arvata kahta kertaa, kumpi on tärkeämpi? 
Toteutin kesän aikana monta haavetta, kun meille tuli Kartellin Ghost – tuoli. Olen haaveillut Kartellin muutamista muistakin tuotteista (tuolipainotteista) jo viitisen vuotta. Mukaan mahtuu baarituolia ja sivupöytää, muitakin tietänette. Kun Stockmannilta tipahti eräs tarjous kesällä, niin sehän oli kuin kohtalon isku, mitä ei voinut jättää käyttämättä. Yksi haave siis toteutui ja vielä jäi monta odottelemaan. Näistä täytyy varmaan tehdä vielä koostepostaus syksyllä. Toinen ihanuus, mitä olen ehtinyt etsiä myös jo pidempään, on Linumin tyynynpäällinen. Hölmöyttäni ostin raidallisen 40×60 päällisen vain yhtenä kappaleena ja toista en sitten koskaan löytänyt. Mistään. Onnen kauppaa, bongasin sellaisenkin tässä ihan taannoin.
Tyynyt sopivat parina mihin vain, makkariin, sohvalle, terassille – paikkoja löytyy. Toinen sisätyyny jäi vielä ostamatta, joten sellainen täytyy vielä etsiä.
Yksi kesän parhaimpia löytöjä oli tämä Nicholas Vahen kahvimuki, jota etsittiinkin kissojen ja koirien kanssa. Hölmöyttäni en ostanut kuppia heti ensimmäisellä kertaa ja se on usein the fatal mistake. Piti ihan Lappeenrannasta saakka lähteä hakemaan!
Vaalea torkkupeite on löytö Anttilan loppuunmyynneistä, eikä suinkaan ainokainen. Toki tämä peitto oli viimeinen kappale ja nyt jälkikäteen harmittaa, etten ottanut sarjan pyyhkeitä samaan syssyyn. Arvannette, ettei niitä enää löytynyt. Anttiloista tuli tehtyä monenlaista löytöä ja näitäkin tulee vielä näkymään blogissa. 
Otsikoinnin mukaan siinä taisi olla luvatut pari sisustusjuttua ja meillä jatkuu puuhat pihalla. Viikon päästä juhlitaan kahdeksan vuotiasta ja se on tuo ikä hyvin malttamaton. Tuntuu aivan ylitsepääsemättömältä odotella vielä pari päivää. Ja samaan aikaan jännittää koulukuvaus, harrastusilta ja se lahja mitä on odotettu jo ikuisuus, vähintään. Maman pitäisi raapustaa juhlat kasaan sen enempää suunnittelematta, nimittäin jostain syystä suunnitelmallisuus on tipahtanut matkasta. Kakkugalleriaa siis selailemaan! Mukavan rentoa sunnuntaita juuri Sinulle!

Saatat myös pitää...

5 kommentti

 1. Nuo tuolit ovat kyllä aivan ihanat!
  Täytyy myöntää, etten käynyt oikeastaan konkurssimyynnissä ja Habitareen en päässyt lainkaan..
  Niin paljon ollut viikon sisään menoa ja meininkiä, että oli ihan pakko rauhoittua 🙂
  Iloista uutta viikkoa!

  1. Kiitos Elisa! Kuulostaa tutulta, lapsiperheessä hulinoita riittää enemmän ja vähemmän. 🙂
   Mukavaa viikkoa!

 2. Niin ihana koti <3 Jään vaan tuijottamaan ihania kuviasi <3 http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  1. Kiitos Tintti! Onpa kiva kuulla, jos kuvista on jotain iloa. 🙂

 3. Minulla jäi tämän syksyn Habitare väliin, koska olin reissussa. Pari krtaa siellä on vasta tullut käytyä, ihan kivat messut mutta ei mikään "must" mulle.
  Minäkin onnistuin saamaan tuon saman torkkupeiton Kodin1:n konkurssialesta. Ihana!

Kommentointi ei ole käytössä.